AvP 2 community forum Forum československé komunity v avp2 |
|
| LOGO | |
|
+5Joey Richard.cz Trancer Helli Krieger 9 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Krieger Admin
Poeet p?íspivku : 1063 Age : 35 Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: LOGO Wed Jan 02, 2008 3:42 pm | |
| Co říkáte na nové provizorní logo je to můj první výtvor ve Photoshopu... takže to není nic moc ale časem udělám širší logo | |
| | | Helli
Poeet p?íspivku : 809 Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: LOGO Wed Jan 02, 2008 6:06 pm | |
| Alien s prdem dobrýý, akoráát by to chtelo jinýý píísmo a jinou barvu píísma cesko - slovenskéé komunity. | |
| | | Krieger Admin
| Předmět: Re: LOGO Wed Jan 02, 2008 6:39 pm | |
| to je jen takový provizorní jen jsem si hrál... | |
| | | Trancer
Poeet p?íspivku : 1207 Age : 38 Localisation : Czech Republic, Kamenné Žehrovice Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Re: LOGO Wed Jan 02, 2008 6:40 pm | |
| hraní dobrý, jinak má pravdu ta kočka, jak píše, že to chce jiný písmo a bravu písma | |
| | | Helli
| | | | Richard.cz
Poeet p?íspivku : 568 Age : 31 Localisation : Czech Republic Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: LOGO Wed Jan 02, 2008 8:47 pm | |
| | |
| | | Trancer
Poeet p?íspivku : 1207 Age : 38 Localisation : Czech Republic, Kamenné Žehrovice Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Re: LOGO Wed Jan 02, 2008 8:56 pm | |
| | |
| | | Helli
| Předmět: Re: LOGO Wed Jan 02, 2008 11:47 pm | |
| | |
| | | Helli
| Předmět: Re: LOGO Wed Jan 02, 2008 11:49 pm | |
| | |
| | | Trancer
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 12:03 am | |
| - *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- hraní dobrý, jinak má pravdu ta kočka, jak píše, že to chce jiný písmo a bravu písma
Mňáááááu! haf! a neuteč a btw Krigi good marš si lízat kulky na dvorek Bude to pro tebe asi sok, ale kocky kulky nemajíí a kdyz jo, tak se to pak jmenuje kocour, kocoure :p možná tě to překvapí, ale bylo to na štěkajícího Richarda, kterej doufejme má o jednu mozkovou buňku víc než pes, takže se netočí dokola, když si honí ocas a btw. co je mi do vás? já sjem Nessie, ležim si v poklidu v jezeře (rybníce) a čekam na oblevu | |
| | | Helli
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 12:03 am | |
| | |
| | | Helli
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 12:06 am | |
| - Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- hraní dobrý, jinak má pravdu ta kočka, jak píše, že to chce jiný písmo a bravu písma
Mňáááááu! haf! a neuteč a btw Krigi good marš si lízat kulky na dvorek Bude to pro tebe asi sok, ale kocky kulky nemajíí a kdyz jo, tak se to pak jmenuje kocour, kocoure :p možná tě to překvapí, ale bylo to na štěkajícího Richarda, kterej doufejme má o jednu mozkovou buňku víc než pes, takže se netočí dokola, když si honí ocas a btw. co je mi do vás? já sjem Nessie, ležim si v poklidu v jezeře (rybníce) a čekam na oblevu | |
| | | Trancer
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 12:15 am | |
| - *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
Mňáááááu! haf! a neuteč a btw Krigi good marš si lízat kulky na dvorek Bude to pro tebe asi sok, ale kocky kulky nemajíí a kdyz jo, tak se to pak jmenuje kocour, kocoure :p možná tě to překvapí, ale bylo to na štěkajícího Richarda, kterej doufejme má o jednu mozkovou buňku víc než pes, takže se netočí dokola, když si honí ocas a btw. co je mi do vás? já sjem Nessie, ležim si v poklidu v jezeře (rybníce) a čekam na oblevu na tom není nic k smíchu!!! | |
| | | Helli
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 12:17 am | |
| - Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
Mňáááááu! haf! a neuteč a btw Krigi good marš si lízat kulky na dvorek Bude to pro tebe asi sok, ale kocky kulky nemajíí a kdyz jo, tak se to pak jmenuje kocour, kocoure :p možná tě to překvapí, ale bylo to na štěkajícího Richarda, kterej doufejme má o jednu mozkovou buňku víc než pes, takže se netočí dokola, když si honí ocas a btw. co je mi do vás? já sjem Nessie, ležim si v poklidu v jezeře (rybníce) a čekam na oblevu Jo a bud ráád, ze jsem vubec odpovedela (a asi i bez preklepu ), celej den jsem cetla Ericha Froma k páátecníímu kolokviu z filozofie, tak jsem to musela jít zapit | |
| | | Helli
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 12:20 am | |
| - Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
Mňáááááu! haf! a neuteč a btw Krigi good marš si lízat kulky na dvorek Bude to pro tebe asi sok, ale kocky kulky nemajíí a kdyz jo, tak se to pak jmenuje kocour, kocoure :p možná tě to překvapí, ale bylo to na štěkajícího Richarda, kterej doufejme má o jednu mozkovou buňku víc než pes, takže se netočí dokola, když si honí ocas a btw. co je mi do vás? já sjem Nessie, ležim si v poklidu v jezeře (rybníce) a čekam na oblevu na tom není nic k smíchu!!! Tak v tom príípade jsi ftipnééj a ani o tom nevíís | |
| | | Trancer
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 12:31 am | |
| - *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
Mňáááááu! haf! a neuteč a btw Krigi good marš si lízat kulky na dvorek Bude to pro tebe asi sok, ale kocky kulky nemajíí a kdyz jo, tak se to pak jmenuje kocour, kocoure :p možná tě to překvapí, ale bylo to na štěkajícího Richarda, kterej doufejme má o jednu mozkovou buňku víc než pes, takže se netočí dokola, když si honí ocas a btw. co je mi do vás? já sjem Nessie, ležim si v poklidu v jezeře (rybníce) a čekam na oblevu Jo a bud ráád, ze jsem vubec odpovedela (a asi i bez preklepu ), celej den jsem cetla Ericha Froma k páátecníímu kolokviu z filozofie, tak jsem to musela jít zapit From, From to mi neco řiká...odkud že to byl? nevymyslel psycho analýzu? z toho mě myslim ještě na gymplu zkoušeli...sice jsem moc neskoroval, ale za tři taky neni tak špatný, zvlášť když si myslim, že tahle psychologie je jen daň za pokrok, kterej znamená, že víc lidí nemá co dělat a přemejšlej nad různejma způsobama jak zabít čas (ne psychiatrie, chápu, že doktoři pro lidi co jsou psychicky nemocný jsou good ) | |
| | | Helli
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 1:23 am | |
| - Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
Mňáááááu! haf! a neuteč a btw Krigi good marš si lízat kulky na dvorek Bude to pro tebe asi sok, ale kocky kulky nemajíí a kdyz jo, tak se to pak jmenuje kocour, kocoure :p možná tě to překvapí, ale bylo to na štěkajícího Richarda, kterej doufejme má o jednu mozkovou buňku víc než pes, takže se netočí dokola, když si honí ocas a btw. co je mi do vás? já sjem Nessie, ležim si v poklidu v jezeře (rybníce) a čekam na oblevu Jo a bud ráád, ze jsem vubec odpovedela (a asi i bez preklepu ), celej den jsem cetla Ericha Froma k páátecníímu kolokviu z filozofie, tak jsem to musela jít zapit From, From to mi neco řiká...odkud že to byl? nevymyslel psycho analýzu? z toho mě myslim ještě na gymplu zkoušeli...sice jsem moc neskoroval, ale za tři taky neni tak špatný, zvlášť když si myslim, že tahle psychologie je jen daň za pokrok, kterej znamená, že víc lidí nemá co dělat a přemejšlej nad různejma způsobama jak zabít čas (ne psychiatrie, chápu, že doktoři pro lidi co jsou psychicky nemocný jsou good ) Nedavej na jevo, ze o tom nic nevíís a venuj se radsi svýým obvodum :p | |
| | | Joey
Poeet p?íspivku : 456 Age : 36 Registration date : 02. 06. 07
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 2:10 am | |
| - *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
Mňáááááu! haf! a neuteč a btw Krigi good marš si lízat kulky na dvorek Bude to pro tebe asi sok, ale kocky kulky nemajíí a kdyz jo, tak se to pak jmenuje kocour, kocoure :p možná tě to překvapí, ale bylo to na štěkajícího Richarda, kterej doufejme má o jednu mozkovou buňku víc než pes, takže se netočí dokola, když si honí ocas a btw. co je mi do vás? já sjem Nessie, ležim si v poklidu v jezeře (rybníce) a čekam na oblevu Jo a bud ráád, ze jsem vubec odpovedela (a asi i bez preklepu ), celej den jsem cetla Ericha Froma k páátecníímu kolokviu z filozofie, tak jsem to musela jít zapit From, From to mi neco řiká...odkud že to byl? nevymyslel psycho analýzu? z toho mě myslim ještě na gymplu zkoušeli...sice jsem moc neskoroval, ale za tři taky neni tak špatný, zvlášť když si myslim, že tahle psychologie je jen daň za pokrok, kterej znamená, že víc lidí nemá co dělat a přemejšlej nad různejma způsobama jak zabít čas (ne psychiatrie, chápu, že doktoři pro lidi co jsou psychicky nemocný jsou good ) Nedavej na jevo, ze o tom nic nevíís a venuj se radsi svýým obvodum :p lol! | |
| | | Trancer
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 2:35 am | |
| - *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
Mňáááááu! haf! a neuteč a btw Krigi good marš si lízat kulky na dvorek Bude to pro tebe asi sok, ale kocky kulky nemajíí a kdyz jo, tak se to pak jmenuje kocour, kocoure :p možná tě to překvapí, ale bylo to na štěkajícího Richarda, kterej doufejme má o jednu mozkovou buňku víc než pes, takže se netočí dokola, když si honí ocas a btw. co je mi do vás? já sjem Nessie, ležim si v poklidu v jezeře (rybníce) a čekam na oblevu Jo a bud ráád, ze jsem vubec odpovedela (a asi i bez preklepu ), celej den jsem cetla Ericha Froma k páátecníímu kolokviu z filozofie, tak jsem to musela jít zapit From, From to mi neco řiká...odkud že to byl? nevymyslel psycho analýzu? z toho mě myslim ještě na gymplu zkoušeli...sice jsem moc neskoroval, ale za tři taky neni tak špatný, zvlášť když si myslim, že tahle psychologie je jen daň za pokrok, kterej znamená, že víc lidí nemá co dělat a přemejšlej nad různejma způsobama jak zabít čas (ne psychiatrie, chápu, že doktoři pro lidi co jsou psychicky nemocný jsou good ) Nedavej na jevo, ze o tom nic nevíís a venuj se radsi svýým obvodum :p RGR that my Lady...takže obvod hlavy: 1,5 m | |
| | | Skynet
Poeet p?íspivku : 712 Age : 34 Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 1:04 pm | |
| JJ moc pekny Ja bych rekl ze se ti to povedlo for Trance: Jaky obvody ma namysli Lady? | |
| | | GT
Poeet p?íspivku : 1059 Age : 40 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 3:52 pm | |
| pekne kriegi jj ina farba a mozno aj iny font, inak je to celkom fajn | |
| | | KoF
Poeet p?íspivku : 555 Age : 37 Registration date : 27. 05. 07
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 4:50 pm | |
| hnidopišství ON:
neni to náhodou jen fotka z filmu a prez ni dva napisy?
hnidopišství OFF:
jde to, ale tý vnější záře je docela moc
Naposledy upravil dne Thu Jan 03, 2008 5:11 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Krieger Admin
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 4:58 pm | |
| - KoF napsal:
- hidopišství ON:
neni to náhodou jen fotka z filmu a prez ni dva napisy?
hnidopišství OFF:
jde to, ale tý vnější záře je docela moc Copak jsem někde psal že je to něco extra? :-D hhh chtěl bych vidět tvůj první výtvor ve photoshopu :-D | |
| | | KoF
Poeet p?íspivku : 555 Age : 37 Registration date : 27. 05. 07
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 5:13 pm | |
| | |
| | | Richard.cz
Poeet p?íspivku : 568 Age : 31 Localisation : Czech Republic Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: LOGO Thu Jan 03, 2008 7:04 pm | |
| - Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
Mňáááááu! haf! a neuteč a btw Krigi good marš si lízat kulky na dvorek Bude to pro tebe asi sok, ale kocky kulky nemajíí a kdyz jo, tak se to pak jmenuje kocour, kocoure :p možná tě to překvapí, ale bylo to na štěkajícího Richarda, kterej doufejme má o jednu mozkovou buňku víc než pes, takže se netočí dokola, když si honí ocas a btw. co je mi do vás? já sjem Nessie, ležim si v poklidu v jezeře (rybníce) a čekam na oblevu ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFL giga rofl lmaooooooo :D:D:D: :D:D:D:D: :D:D:D:D:D: :D:D: :D:D: looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool já snad budu rodit omfg looooooooooooool :D:D:D:D no a neboj, kdybych si honil ocas tak se dokoečka fakt netočím :-P a co že to bylo s tán mozkem? :-D vím že v něm mám leda nic, páč jako měli by jste mě někdy slyšet vole ale ne já jsem děsně inteligentní :-D :-P Skynet ti to potvrtdí určitě že jo? :-)
Naposledy upravil dne Thu Jan 03, 2008 7:09 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: LOGO | |
| |
| | | | LOGO | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |