AvP 2 community forum Forum československé komunity v avp2 |
|
| Cesi, budte radi... | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Helli
Poeet p?íspivku : 809 Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: Cesi, budte radi... Mon Mar 03, 2008 7:01 pm | |
| - GT napsal:
- KoF napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Jsem si rikala, jestli tu nekdo zacne resit politiku a dockala jsem se Nebudu se k tomu vyjadrovat, protoze by se to neobeslo bez stavnatýých výýrazu :p A kdyz jsme u téé emigrace, tak si zamlouváám Island!
tam by to globalne oteplenie iba prospelo, takze by si mala zo sebou zobrat aj nejaku kamaratku! S kofonom k vam potom obcas prijdeme na prazdniny, aby sme ten nepriaznivy globalny vyvoj trochu vybalancovali No v Reykjavííku je prumernáá denníí teplota za rok 6,3 °C, ale klidne muzete prijet balancovat A jestli budete hodníí, tak váám dáám ochutnat jíízníí ovoce vypestovanýý ve velkokapacitníííích sklenííícííích vytáápěnýýých geotermáálníí energiíí to jsou slova tohle, kam na to chodíš? :D ona je chytré děvče lol... milujrm taketo diplomaticke odpovede Kdyz máás tak ráád tu diplomacii, tak diplomaticky si muzes treba :p | |
| | | Richard.cz
Poeet p?íspivku : 568 Age : 31 Localisation : Czech Republic Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: Cesi, budte radi... Tue Mar 04, 2008 12:25 am | |
| | |
| | | Richard.cz
Poeet p?íspivku : 568 Age : 31 Localisation : Czech Republic Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: Cesi, budte radi... Tue Mar 04, 2008 12:25 am | |
| | |
| | | GT
Poeet p?íspivku : 1059 Age : 40 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: Cesi, budte radi... Tue Mar 04, 2008 1:55 am | |
| - *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- KoF napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Jsem si rikala, jestli tu nekdo zacne resit politiku a dockala jsem se Nebudu se k tomu vyjadrovat, protoze by se to neobeslo bez stavnatýých výýrazu :p A kdyz jsme u téé emigrace, tak si zamlouváám Island!
tam by to globalne oteplenie iba prospelo, takze by si mala zo sebou zobrat aj nejaku kamaratku! S kofonom k vam potom obcas prijdeme na prazdniny, aby sme ten nepriaznivy globalny vyvoj trochu vybalancovali No v Reykjavííku je prumernáá denníí teplota za rok 6,3 °C, ale klidne muzete prijet balancovat A jestli budete hodníí, tak váám dáám ochutnat jíízníí ovoce vypestovanýý ve velkokapacitníííích sklenííícííích vytáápěnýýých geotermáálníí energiíí to jsou slova tohle, kam na to chodíš? :D ona je chytré děvče lol... milujrm taketo diplomaticke odpovede Kdyz máás tak ráád tu diplomacii, tak diplomaticky si muzes treba :p ved to aj vzdy robim, ked som v sprche... ale s diplomaciou to moc spolocneho nema | |
| | | KoF
Poeet p?íspivku : 555 Age : 37 Registration date : 27. 05. 07
| Předmět: Re: Cesi, budte radi... Tue Mar 04, 2008 3:14 pm | |
| - GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- KoF napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
tam by to globalne oteplenie iba prospelo, takze by si mala zo sebou zobrat aj nejaku kamaratku! S kofonom k vam potom obcas prijdeme na prazdniny, aby sme ten nepriaznivy globalny vyvoj trochu vybalancovali No v Reykjavííku je prumernáá denníí teplota za rok 6,3 °C, ale klidne muzete prijet balancovat A jestli budete hodníí, tak váám dáám ochutnat jíízníí ovoce vypestovanýý ve velkokapacitníííích sklenííícííích vytáápěnýýých geotermáálníí energiíí to jsou slova tohle, kam na to chodíš? :D ona je chytré děvče lol... milujrm taketo diplomaticke odpovede Kdyz máás tak ráád tu diplomacii, tak diplomaticky si muzes treba :p ved to aj vzdy robim, ked som v sprche... ale s diplomaciou to moc spolocneho nema Ty ve sprche libáš zadek žlutý postavičce se zelenou tyčkou v ruce? | |
| | | GT
| Předmět: Re: Cesi, budte radi... Tue Mar 04, 2008 6:32 pm | |
| - KoF napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- KoF napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
tam by to globalne oteplenie iba prospelo, takze by si mala zo sebou zobrat aj nejaku kamaratku! S kofonom k vam potom obcas prijdeme na prazdniny, aby sme ten nepriaznivy globalny vyvoj trochu vybalancovali No v Reykjavííku je prumernáá denníí teplota za rok 6,3 °C, ale klidne muzete prijet balancovat A jestli budete hodníí, tak váám dáám ochutnat jíízníí ovoce vypestovanýý ve velkokapacitníííích sklenííícííích vytáápěnýýých geotermáálníí energiíí to jsou slova tohle, kam na to chodíš? :D ona je chytré děvče lol... milujrm taketo diplomaticke odpovede Kdyz máás tak ráád tu diplomacii, tak diplomaticky si muzes treba :p ved to aj vzdy robim, ked som v sprche... ale s diplomaciou to moc spolocneho nema Ty ve sprche libáš zadek žlutý postavičce se zelenou tyčkou v ruce? ee, svoj vlastny | |
| | | Helli
| Předmět: Re: Cesi, budte radi... Tue Mar 04, 2008 6:32 pm | |
| - KoF napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- KoF napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
tam by to globalne oteplenie iba prospelo, takze by si mala zo sebou zobrat aj nejaku kamaratku! S kofonom k vam potom obcas prijdeme na prazdniny, aby sme ten nepriaznivy globalny vyvoj trochu vybalancovali No v Reykjavííku je prumernáá denníí teplota za rok 6,3 °C, ale klidne muzete prijet balancovat A jestli budete hodníí, tak váám dáám ochutnat jíízníí ovoce vypestovanýý ve velkokapacitníííích sklenííícííích vytáápěnýýých geotermáálníí energiíí to jsou slova tohle, kam na to chodíš? :D ona je chytré děvče lol... milujrm taketo diplomaticke odpovede Kdyz máás tak ráád tu diplomacii, tak diplomaticky si muzes treba :p ved to aj vzdy robim, ked som v sprche... ale s diplomaciou to moc spolocneho nema Ty ve sprche libáš zadek žlutý postavičce se zelenou tyčkou v ruce? LOL! a jeste ke vsem spíí na pocuranýým polstááári. GT je plnýý prekvapeníííí | |
| | | Helli
| Předmět: Re: Cesi, budte radi... Tue Mar 04, 2008 6:34 pm | |
| - GT napsal:
- KoF napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- KoF napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
tam by to globalne oteplenie iba prospelo, takze by si mala zo sebou zobrat aj nejaku kamaratku! S kofonom k vam potom obcas prijdeme na prazdniny, aby sme ten nepriaznivy globalny vyvoj trochu vybalancovali No v Reykjavííku je prumernáá denníí teplota za rok 6,3 °C, ale klidne muzete prijet balancovat A jestli budete hodníí, tak váám dáám ochutnat jíízníí ovoce vypestovanýý ve velkokapacitníííích sklenííícííích vytáápěnýýých geotermáálníí energiíí to jsou slova tohle, kam na to chodíš? :D ona je chytré děvče lol... milujrm taketo diplomaticke odpovede Kdyz máás tak ráád tu diplomacii, tak diplomaticky si muzes treba :p ved to aj vzdy robim, ked som v sprche... ale s diplomaciou to moc spolocneho nema Ty ve sprche libáš zadek žlutý postavičce se zelenou tyčkou v ruce? ee, svoj vlastny Gymnasta? lol | |
| | | GT
| Předmět: Re: Cesi, budte radi... Tue Mar 04, 2008 6:48 pm | |
| - *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- KoF napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- KoF napsal:
- Richard.cz napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
tam by to globalne oteplenie iba prospelo, takze by si mala zo sebou zobrat aj nejaku kamaratku! S kofonom k vam potom obcas prijdeme na prazdniny, aby sme ten nepriaznivy globalny vyvoj trochu vybalancovali No v Reykjavííku je prumernáá denníí teplota za rok 6,3 °C, ale klidne muzete prijet balancovat A jestli budete hodníí, tak váám dáám ochutnat jíízníí ovoce vypestovanýý ve velkokapacitníííích sklenííícííích vytáápěnýýých geotermáálníí energiíí to jsou slova tohle, kam na to chodíš? :D ona je chytré děvče lol... milujrm taketo diplomaticke odpovede Kdyz máás tak ráád tu diplomacii, tak diplomaticky si muzes treba :p ved to aj vzdy robim, ked som v sprche... ale s diplomaciou to moc spolocneho nema Ty ve sprche libáš zadek žlutý postavičce se zelenou tyčkou v ruce? ee, svoj vlastny Gymnasta? lol ee, joga kdyz uz SI libam zadek, nech to stoji za to | |
| | | GT
| Předmět: Re: Cesi, budte radi... Tue Mar 04, 2008 6:55 pm | |
| - *Lady*Hella* napsal:
- LOL! a jeste ke vsem spíí na pocuranýým polstááári. GT je plnýý prekvapeníííí
nj ja som hrozny zvrhlik :p | |
| | | Trancer
Poeet p?íspivku : 1207 Age : 38 Localisation : Czech Republic, Kamenné Žehrovice Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Re: Cesi, budte radi... Tue Mar 04, 2008 10:15 pm | |
| - GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- LOL! a jeste ke vsem spíí na pocuranýým polstááári. GT je plnýý prekvapeníííí
nj ja som hrozny zvrhlik :p spíš prase | |
| | | Helli
| | | | Helli
| Předmět: Re: Cesi, budte radi... Tue Mar 04, 2008 10:41 pm | |
| - Trancer napsal:
- GT napsal: