| Pro LF cleny (WoW) | |
|
+7kofon Helli -Pn-^ Envy Krieger GT Skynet 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Trancer
Poeet p?íspivku : 1207 Age : 38 Localisation : Czech Republic, Kamenné Žehrovice Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Wed Apr 02, 2008 11:08 pm | |
| - *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- kofon napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Neboj se novýých spráávných náávyku
zrovna "spravnych" by som ich nenazval To záálezíí na uhlu pohledu, hraníí PC máá i svoje pozitiva, i kdyz se o nich skoro nikde nepííse (z dobrýých duvodu ze ). Napr. delal se pokus u detíí s ozarovacíí terapiíí, v prubehu hraníí jakoby "zapomnely" na svou nemoc, coz prispíívalo k uspesne lecbe Pomááhat by to mohlo i kdyz by mel nekdo nejáákýý probléémy, v dobe hraníí na to neníí cas myslet Dalsíí výýhodou je treba u strategiíí rozvííjeníí strategickýýho mysleníí. No a treba takovýý Wii, tak to je i fyzicky náárocnýý, takze kecy typu "uz zase sedíís u PC" jsou neopodstatneny :p Jasne, ze se nic nemáá preháánet a hraníí 10 hod/den uz asi ztráácíí ty + :p ja si myslim ze je to o tom ze by se hlavne melo hrat pro zabavu a hrat do te doby dokud to bude bavit .... at uz je to 20 minut nebo dvacet hodin já si taky myslim, že by se mělo hrát dokud nepadnem jeden čas jsme to dokonce s Helčou zkoušeli pamatuješ naše první jaro/léto Celkem po mne sli alieni ve spáánku 3 kráát a bylo to prááve v téé dobe no po mně si šla zase ve spánku ty, ale jednou jsme spadnul z postele a uhodil se do spánku, tak jsem toho snění radši nechal | |
|
| |
KoF
Poeet p?íspivku : 555 Age : 37 Registration date : 27. 05. 07
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Thu Apr 03, 2008 1:20 pm | |
| Já se jen bojim aby mě v noci nenavštívil Trancler bez Tranclí.. | |
|
| |
Helli
Poeet p?íspivku : 809 Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Thu Apr 03, 2008 1:23 pm | |
| - Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- kofon napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
zrovna "spravnych" by som ich nenazval To záálezíí na uhlu pohledu, hraníí PC máá i svoje pozitiva, i kdyz se o nich skoro nikde nepííse (z dobrýých duvodu ze ). Napr. delal se pokus u detíí s ozarovacíí terapiíí, v prubehu hraníí jakoby "zapomnely" na svou nemoc, coz prispíívalo k uspesne lecbe Pomááhat by to mohlo i kdyz by mel nekdo nejáákýý probléémy, v dobe hraníí na to neníí cas myslet Dalsíí výýhodou je treba u strategiíí rozvííjeníí strategickýýho mysleníí. No a treba takovýý Wii, tak to je i fyzicky náárocnýý, takze kecy typu "uz zase sedíís u PC" jsou neopodstatneny :p Jasne, ze se nic nemáá preháánet a hraníí 10 hod/den uz asi ztráácíí ty + :p ja si myslim ze je to o tom ze by se hlavne melo hrat pro zabavu a hrat do te doby dokud to bude bavit .... at uz je to 20 minut nebo dvacet hodin já si taky myslim, že by se mělo hrát dokud nepadnem jeden čas jsme to dokonce s Helčou zkoušeli pamatuješ naše první jaro/léto Celkem po mne sli alieni ve spáánku 3 kráát a bylo to prááve v téé dobe no po mně si šla zase ve spánku ty, ale jednou jsme spadnul z postele a uhodil se do spánku, tak jsem toho snění radši nechal V te dobe jeste s pulskou nebo minigunem zéé? | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Thu Apr 03, 2008 1:23 pm | |
| - KoF napsal:
- Já se jen bojim aby mě v noci nenavštívil Trancler bez Tranclí..
ROOOOOOOOOOOOOOOOOFL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
GT
Poeet p?íspivku : 1059 Age : 40 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Thu Apr 03, 2008 4:31 pm | |
| - KoF napsal:
LMFAO nj ja sa pamatam ked som bol mensi tak sme s kamaratmi uzatvorili stavku kto vydrzi dlhsie drtit na PC prehral som ale aj tak to bol uctihodny vykon | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Thu Apr 03, 2008 5:07 pm | |
| | |
|
| |
GT
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Thu Apr 03, 2008 8:29 pm | |
| bolo to viacero hier, to by som asi zosalel byt to pri jednej hre o_O | |
|
| |
Trancer
Poeet p?íspivku : 1207 Age : 38 Localisation : Czech Republic, Kamenné Žehrovice Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Thu Apr 03, 2008 9:18 pm | |
| - *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- kofon napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
zrovna "spravnych" by som ich nenazval To záálezíí na uhlu pohledu, hraníí PC máá i svoje pozitiva, i kdyz se o nich skoro nikde nepííse (z dobrýých duvodu ze ). Napr. delal se pokus u detíí s ozarovacíí terapiíí, v prubehu hraníí jakoby "zapomnely" na svou nemoc, coz prispíívalo k uspesne lecbe Pomááhat by to mohlo i kdyz by mel nekdo nejáákýý probléémy, v dobe hraníí na to neníí cas myslet Dalsíí výýhodou je treba u strategiíí rozvííjeníí strategickýýho mysleníí. No a treba takovýý Wii, tak to je i fyzicky náárocnýý, takze kecy typu "uz zase sedíís u PC" jsou neopodstatneny :p Jasne, ze se nic nemáá preháánet a hraníí 10 hod/den uz asi ztráácíí ty + :p ja si myslim ze je to o tom ze by se hlavne melo hrat pro zabavu a hrat do te doby dokud to bude bavit .... at uz je to 20 minut nebo dvacet hodin já si taky myslim, že by se mělo hrát dokud nepadnem jeden čas jsme to dokonce s Helčou zkoušeli pamatuješ naše první jaro/léto Celkem po mne sli alieni ve spáánku 3 kráát a bylo to prááve v téé dobe no po mně si šla zase ve spánku ty, ale jednou jsme spadnul z postele a uhodil se do spánku, tak jsem toho snění radši nechal V te dobe jeste s pulskou nebo minigunem zéé? no v tý době jsi ještě minigunila ale tak v tom spánku jsi si kupodivu zbraně odložila | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Thu Apr 03, 2008 11:13 pm | |
| - Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- kofon napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
zrovna "spravnych" by som ich nenazval To záálezíí na uhlu pohledu, hraníí PC máá i svoje pozitiva, i kdyz se o nich skoro nikde nepííse (z dobrýých duvodu ze ). Napr. delal se pokus u detíí s ozarovacíí terapiíí, v prubehu hraníí jakoby "zapomnely" na svou nemoc, coz prispíívalo k uspesne lecbe Pomááhat by to mohlo i kdyz by mel nekdo nejáákýý probléémy, v dobe hraníí na to neníí cas myslet Dalsíí výýhodou je treba u strategiíí rozvííjeníí strategickýýho mysleníí. No a treba takovýý Wii, tak to je i fyzicky náárocnýý, takze kecy typu "uz zase sedíís u PC" jsou neopodstatneny :p Jasne, ze se nic nemáá preháánet a hraníí 10 hod/den uz asi ztráácíí ty + :p ja si myslim ze je to o tom ze by se hlavne melo hrat pro zabavu a hrat do te doby dokud to bude bavit .... at uz je to 20 minut nebo dvacet hodin já si taky myslim, že by se mělo hrát dokud nepadnem jeden čas jsme to dokonce s Helčou zkoušeli pamatuješ naše první jaro/léto Celkem po mne sli alieni ve spáánku 3 kráát a bylo to prááve v téé dobe no po mně si šla zase ve spánku ty, ale jednou jsme spadnul z postele a uhodil se do spánku, tak jsem toho snění radši nechal V te dobe jeste s pulskou nebo minigunem zéé? no v tý době jsi ještě minigunila ale tak v tom spánku jsi si kupodivu zbraně odložila Takze pěstníí souboj? | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Thu Apr 03, 2008 11:32 pm | |
| - *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- kofon napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
zrovna "spravnych" by som ich nenazval To záálezíí na uhlu pohledu, hraníí PC máá i svoje pozitiva, i kdyz se o nich skoro nikde nepííse (z dobrýých duvodu ze ). Napr. delal se pokus u detíí s ozarovacíí terapiíí, v prubehu hraníí jakoby "zapomnely" na svou nemoc, coz prispíívalo k uspesne lecbe Pomááhat by to mohlo i kdyz by mel nekdo nejáákýý probléémy, v dobe hraníí na to neníí cas myslet Dalsíí výýhodou je treba u strategiíí rozvííjeníí strategickýýho mysleníí. No a treba takovýý Wii, tak to je i fyzicky náárocnýý, takze kecy typu "uz zase sedíís u PC" jsou neopodstatneny :p Jasne, ze se nic nemáá preháánet a hraníí 10 hod/den uz asi ztráácíí ty + :p ja si myslim ze je to o tom ze by se hlavne melo hrat pro zabavu a hrat do te doby dokud to bude bavit .... at uz je to 20 minut nebo dvacet hodin já si taky myslim, že by se mělo hrát dokud nepadnem jeden čas jsme to dokonce s Helčou zkoušeli pamatuješ naše první jaro/léto Celkem po mne sli alieni ve spáánku 3 kráát a bylo to prááve v téé dobe no po mně si šla zase ve spánku ty, ale jednou jsme spadnul z postele a uhodil se do spánku, tak jsem toho snění radši nechal V te dobe jeste s pulskou nebo minigunem zéé? no v tý době jsi ještě minigunila ale tak v tom spánku jsi si kupodivu zbraně odložila Takze pěstníí souboj? řekněme kontaktní souboj tělo na tělo spíš něco jako řecko-římskej zápas nebo co to je jak se tam u toho válej a navzájem ošahávaj | |
|
| |
GT
| |
| |
Joey
Poeet p?íspivku : 456 Age : 36 Registration date : 02. 06. 07
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Fri Apr 04, 2008 5:53 pm | |
| - KoF napsal:
tak to je konec!!!! :D:D:D:D:D | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Fri Apr 04, 2008 6:47 pm | |
| - Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- kofon napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
zrovna "spravnych" by som ich nenazval To záálezíí na uhlu pohledu, hraníí PC máá i svoje pozitiva, i kdyz se o nich skoro nikde nepííse (z dobrýých duvodu ze ). Napr. delal se pokus u detíí s ozarovacíí terapiíí, v prubehu hraníí jakoby "zapomnely" na svou nemoc, coz prispíívalo k uspesne lecbe Pomááhat by to mohlo i kdyz by mel nekdo nejáákýý probléémy, v dobe hraníí na to neníí cas myslet Dalsíí výýhodou je treba u strategiíí rozvííjeníí strategickýýho mysleníí. No a treba takovýý Wii, tak to je i fyzicky náárocnýý, takze kecy typu "uz zase sedíís u PC" jsou neopodstatneny :p Jasne, ze se nic nemáá preháánet a hraníí 10 hod/den uz asi ztráácíí ty + :p ja si myslim ze je to o tom ze by se hlavne melo hrat pro zabavu a hrat do te doby dokud to bude bavit .... at uz je to 20 minut nebo dvacet hodin já si taky myslim, že by se mělo hrát dokud nepadnem jeden čas jsme to dokonce s Helčou zkoušeli pamatuješ naše první jaro/léto Celkem po mne sli alieni ve spáánku 3 kráát a bylo to prááve v téé dobe no po mně si šla zase ve spánku ty, ale jednou jsme spadnul z postele a uhodil se do spánku, tak jsem toho snění radši nechal V te dobe jeste s pulskou nebo minigunem zéé? no v tý době jsi ještě minigunila ale tak v tom spánku jsi si kupodivu zbraně odložila Takze pěstníí souboj? řekněme kontaktní souboj tělo na tělo spíš něco jako řecko-římskej zápas nebo co to je jak se tam u toho válej a navzájem ošahávaj Doufáám, ze jsi nebyl moc hrubýý (jenom trosku ) | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Fri Apr 04, 2008 8:20 pm | |
| - *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- kofon napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
zrovna "spravnych" by som ich nenazval To záálezíí na uhlu pohledu, hraníí PC máá i svoje pozitiva, i kdyz se o nich skoro nikde nepííse (z dobrýých duvodu ze ). Napr. delal se pokus u detíí s ozarovacíí terapiíí, v prubehu hraníí jakoby "zapomnely" na svou nemoc, coz prispíívalo k uspesne lecbe Pomááhat by to mohlo i kdyz by mel nekdo nejáákýý probléémy, v dobe hraníí na to neníí cas myslet Dalsíí výýhodou je treba u strategiíí rozvííjeníí strategickýýho mysleníí. No a treba takovýý Wii, tak to je i fyzicky náárocnýý, takze kecy typu "uz zase sedíís u PC" jsou neopodstatneny :p Jasne, ze se nic nemáá preháánet a hraníí 10 hod/den uz asi ztráácíí ty + :p ja si myslim ze je to o tom ze by se hlavne melo hrat pro zabavu a hrat do te doby dokud to bude bavit .... at uz je to 20 minut nebo dvacet hodin já si taky myslim, že by se mělo hrát dokud nepadnem jeden čas jsme to dokonce s Helčou zkoušeli pamatuješ naše první jaro/léto Celkem po mne sli alieni ve spáánku 3 kráát a bylo to prááve v téé dobe no po mně si šla zase ve spánku ty, ale jednou jsme spadnul z postele a uhodil se do spánku, tak jsem toho snění radši nechal V te dobe jeste s pulskou nebo minigunem zéé? no v tý době jsi ještě minigunila ale tak v tom spánku jsi si kupodivu zbraně odložila Takze pěstníí souboj? řekněme kontaktní souboj tělo na tělo spíš něco jako řecko-římskej zápas nebo co to je jak se tam u toho válej a navzájem ošahávaj Doufáám, ze jsi nebyl moc hrubýý (jenom trosku ) však mě znáš ne, já jsem hrubý jen tak moc, jak dáma chce | |
|
| |
GT
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Sat Apr 05, 2008 10:18 am | |
| - Trancer napsal:
- však mě znáš ne, já jsem hrubý jen tak moc, jak dáma chce
takze sadomaso? | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Sat Apr 05, 2008 12:13 pm | |
| - Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- Trancer napsal:
- kofon napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
zrovna "spravnych" by som ich nenazval To záálezíí na uhlu pohledu, hraníí PC máá i svoje pozitiva, i kdyz se o nich skoro nikde nepííse (z dobrýých duvodu ze ). Napr. delal se pokus u detíí s ozarovacíí terapiíí, v prubehu hraníí jakoby "zapomnely" na svou nemoc, coz prispíívalo k uspesne lecbe Pomááhat by to mohlo i kdyz by mel nekdo nejáákýý probléémy, v dobe hraníí na to neníí cas myslet Dalsíí výýhodou je treba u strategiíí rozvííjeníí strategickýýho mysleníí. No a treba takovýý Wii, tak to je i fyzicky náárocnýý, takze kecy typu "uz zase sedíís u PC" jsou neopodstatneny :p Jasne, ze se nic nemáá preháánet a hraníí 10 hod/den uz asi ztráácíí ty + :p ja si myslim ze je to o tom ze by se hlavne melo hrat pro zabavu a hrat do te doby dokud to bude bavit .... at uz je to 20 minut nebo dvacet hodin já si taky myslim, že by se mělo hrát dokud nepadnem jeden čas jsme to dokonce s Helčou zkoušeli pamatuješ naše první jaro/léto Celkem po mne sli alieni ve spáánku 3 kráát a bylo to prááve v téé dobe no po mně si šla zase ve spánku ty, ale jednou jsme spadnul z postele a uhodil se do spánku, tak jsem toho snění radši nechal V te dobe jeste s pulskou nebo minigunem zéé? no v tý době jsi ještě minigunila ale tak v tom spánku jsi si kupodivu zbraně odložila Takze pěstníí souboj? řekněme kontaktní souboj tělo na tělo spíš něco jako řecko-římskej zápas nebo co to je jak se tam u toho válej a navzájem ošahávaj Doufáám, ze jsi nebyl moc hrubýý (jenom trosku ) však mě znáš ne, já jsem hrubý jen tak moc, jak dáma chce | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Sat Apr 05, 2008 12:16 pm | |
| - GT napsal:
- Trancer napsal:
takze sadomaso? Tak to dama nechce :p | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Sat Apr 05, 2008 1:23 pm | |
| | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Sat Apr 05, 2008 8:17 pm | |
| | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Sat Apr 05, 2008 8:39 pm | |
| | |
|
| |
GT
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Sun Apr 06, 2008 12:44 am | |
| - *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- Trancer napsal:
takze sadomaso? Tak to dama nechce :p jako vies? A kto je vlastne ta dama? o_O | |
|
| |
GT
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Sun Apr 06, 2008 12:56 am | |
| | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Sun Apr 06, 2008 1:14 am | |
| | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Sun Apr 06, 2008 11:23 am | |
| - GT napsal:
- *Lady*Hella* napsal:
- GT napsal:
- Trancer napsal:
takze sadomaso? Tak to dama nechce :p jako vies? A kto je vlastne ta dama? o_O Se tu o tobe celou dobu bavííme (pííseme) a ani to nevííís? | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) Sun Apr 06, 2008 11:26 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pro LF cleny (WoW) | |
| |
|