| ???? | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Skynet
Poeet p?íspivku : 712 Age : 34 Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: ???? Sat Dec 12, 2009 8:01 am | |
| Muze mi nekdo vysvetlit proc se ted pripravuji dva dily AVP hry...? Jeden pod nazvem Aliens Colonial Marines a druhy pod AVP jenom....hledal sem videa a uplne stejny....by me zajimalo jaky pak v tom bude rozdil... | |
|
| |
AJKA
Poeet p?íspivku : 41 Age : 32 Registration date : 27. 06. 07
| Předmět: Re: ???? Sat Dec 12, 2009 2:37 pm | |
| - Skynet napsal:
- Muze mi nekdo vysvetlit proc se ted pripravuji dva dily AVP hry...?
Jeden pod nazvem Aliens Colonial Marines a druhy pod AVP jenom....hledal sem videa a uplne stejny....by me zajimalo jaky pak v tom bude rozdil... A jsou to fakt 2 díkly nebo jen nekdo pojmenoval jinak nové avp. Myslím že 2 dily nejsou a je to uplně stejné..... | |
|
| |
Helli
Poeet p?íspivku : 809 Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: ???? Sat Dec 12, 2009 3:20 pm | |
| - Skynet napsal:
Jeden pod nazvem Aliens Colonial Marines a druhy pod AVP jenom....hledal sem videa a uplne stejny....by me zajimalo jaky pak v tom bude rozdil... Príístíí rok na zacáátku by melo vyjíít Aliens vs. Predator 3 z Rebellion. Bud na konci príístíího roku nebo pak v roce 2011 by melo vyjíít Aliens: Colonial Marines (Sega). Byla by blbost, aby vysly obe hry v jeden rok. Moznáá ma nekdo aktuáálnejsíí info, tohle je asi 3 mesííce starýý. | |
|
| |
Skynet
| Předmět: Re: ???? Sat Dec 12, 2009 4:22 pm | |
| - Speshelli napsal:
- Skynet napsal:
Jeden pod nazvem Aliens Colonial Marines a druhy pod AVP jenom....hledal sem videa a uplne stejny....by me zajimalo jaky pak v tom bude rozdil... Príístíí rok na zacáátku by melo vyjíít Aliens vs. Predator 3 z Rebellion. Bud na konci príístíího roku nebo pak v roce 2011 by melo vyjíít Aliens: Colonial Marines (Sega). Byla by blbost, aby vysly obe hry v jeden rok. Moznáá ma nekdo aktuáálnejsíí info, tohle je asi 3 mesííce starýý. Aha...ale proc Sega a Rebelion pracuji na dalsim pokracovani...a pokazde z jineho pohledu...je v tom zmatek se mi zda... | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: ???? Sat Dec 12, 2009 5:51 pm | |
| - Skynet napsal:
- Speshelli napsal:
- Skynet napsal:
Jeden pod nazvem Aliens Colonial Marines a druhy pod AVP jenom....hledal sem videa a uplne stejny....by me zajimalo jaky pak v tom bude rozdil... Príístíí rok na zacáátku by melo vyjíít Aliens vs. Predator 3 z Rebellion. Bud na konci príístíího roku nebo pak v roce 2011 by melo vyjíít Aliens: Colonial Marines (Sega). Byla by blbost, aby vysly obe hry v jeden rok. Moznáá ma nekdo aktuáálnejsíí info, tohle je asi 3 mesííce starýý. Aha...ale proc Sega a Rebelion pracuji na dalsim pokracovani...a pokazde z jineho pohledu...je v tom zmatek se mi zda... [15:41] Trancer: napiš tam Skynetovi, že licenci drží Sega, která jí odkoupila již z části hotovým A:CM a rozhodla se nejdřív oživit AvP jakožto zavedenou značku pomocí lidí, kteří ji postavili, což je Rebellion, který je myslím přímo součást Segy... takže vzali co bylo v ACM (engine atp.) a požili to na AvP což bude klasická střílečka, kdežto CM by mělo být Co Op jako left for dead a možná i s RPG prvky [15:42] Trancer: s z části hotovým * Jako by to nemohl napsat sáááááááááám!!!!!!! :p | |
|
| |
Skynet
| Předmět: Re: ???? Mon Dec 14, 2009 12:20 am | |
| | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: ???? Mon Dec 14, 2009 2:15 am | |
| - Skynet napsal:
- Speshelli napsal:
- Skynet napsal:
- Speshelli napsal:
- Skynet napsal:
Jeden pod nazvem Aliens Colonial Marines a druhy pod AVP jenom....hledal sem videa a uplne stejny....by me zajimalo jaky pak v tom bude rozdil... Príístíí rok na zacáátku by melo vyjíít Aliens vs. Predator 3 z Rebellion. Bud na konci príístíího roku nebo pak v roce 2011 by melo vyjíít Aliens: Colonial Marines (Sega). Byla by blbost, aby vysly obe hry v jeden rok. Moznáá ma nekdo aktuáálnejsíí info, tohle je asi 3 mesííce starýý. Aha...ale proc Sega a Rebelion pracuji na dalsim pokracovani...a pokazde z jineho pohledu...je v tom zmatek se mi zda... [15:41] Trancer: napiš tam Skynetovi, že licenci drží Sega, která jí odkoupila již z části hotovým A:CM a rozhodla se nejdřív oživit AvP jakožto zavedenou značku pomocí lidí, kteří ji postavili, což je Rebellion, který je myslím přímo součást Segy... takže vzali co bylo v ACM (engine atp.) a požili to na AvP což bude klasická střílečka, kdežto CM by mělo být Co Op jako left for dead a možná i s RPG prvky [15:42] Trancer: s z části hotovým *
Jako by to nemohl napsat sáááááááááám!!!!!!! :p Dik Cipisku a dik Heli Budes prostrednik jo? Neníí zac Prostredníík býýt muzu, ale az me to prestane bavit, tak ho na váás vztycíím | |
|
| |
GT
Poeet p?íspivku : 1059 Age : 40 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: ???? Thu Dec 17, 2009 1:35 pm | |
| Ako uz helca spominala, AvP vyvyja Rebelion a Colonial Marines ma pod palcom Gearbox. Obe hry bude vydavat SEGA. toto som nasiel> - citace :
- A ako súvisí Aliens: Colonial Marines s Aliens vs. Predator? Isteže, obe hry má pod palcom Sega, a tá sa rozhodla – pomerne nepochopiteľne – najprv uviesť na trh titul, ktorý ohlásila ako posledný, čiže Aliens vs. Predator. Objaviť by sa mala v prvom štvrťroku 2010 a podľa výsledkov predaja sa podľa G4TV rozhodne aj o osude Aliens: Colonial Marines.
Ak sa bude prvá hra dobre predávať, dostane zelenú aj Colonial Marines. Pri slabších predajoch môže dôjsť k stopnutiu vydania, prípadne k prepracovaniu, čo môže zabrať ďalších 12 mesiacov. To však považujú vývojári za maximálne oneskorenie, predpovedajú vydanie 3 až 9 mesiacov po vydaní Aliens vs. Predator. Podivná stratégia, hlavne ak na Aliens vs. Predator zatiaľ pozeráme skôr s dešpektom.
/Zdroj: Shacknews, G4TV/ | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: ???? | |
| |
|
| |
| ???? | |
|