| kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
AJKA
Poeet p?íspivku : 41 Age : 32 Registration date : 27. 06. 07
| Předmět: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) Tue Dec 15, 2009 7:32 pm | |
| | |
|
| |
Skynet
Poeet p?íspivku : 712 Age : 34 Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) Tue Dec 15, 2009 9:23 pm | |
| ja sem ty ukazky uz videl a celkem se na ten film tesim Bude to podle me trhak vypadaji tam dost dobre efekty a aj ten dej je moc pekny Sto pro na to pujdu do kina | |
|
| |
Helli
Poeet p?íspivku : 809 Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) Tue Dec 15, 2009 9:31 pm | |
| Vypadáá to láákave, asi na to taky pujdu do kina. Ale dala bych prednost Sigourney Weaver ve vetrelci 5!!!!!!! Btw. vsimli jste si podoby Sigourney Weaver a Torri Higginson (Dr. Elizabeth Weirová - Stargate: Atlantis)? | |
|
| |
Skynet
| Předmět: Re: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) Tue Dec 15, 2009 10:01 pm | |
| - Speshelli napsal:
- Vypadáá to láákave, asi na to taky pujdu do kina. Ale dala bych prednost Sigourney Weaver ve vetrelci 5!!!!!!!
Btw. vsimli jste si podoby Sigourney Weaver a Torri Higginson (Dr. Elizabeth Weirová - Stargate: Atlantis)? Pocky ale myslis v obliceji? jo to jo.Ale s vlasama ne pac Sigun je zrzka a Elizabeth je cernovlaska jinak jako jo je tam podoba | |
|
| |
AJKA
| Předmět: Re: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) Tue Dec 15, 2009 11:24 pm | |
| tak něco jsem slišela že už ve vetřelci5 nechce hrát ale v atlantis se ta doktorka podoba jen v par rysech ale nijak moc ne a Avatar je pry ted nejlepší scifi tak nevím no ja si počkam na origo dvd v češtine pěkne. Na kino nemám čas ani prachy Jinak kdyby nekdo byl schopný a pokusil se najit tu písničku z ukázky tak bych byla moc vděčná . A na to kolik Sigourney je vypadá skvěle | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) Wed Dec 16, 2009 12:54 am | |
| | |
|
| |
Helli
| |
| |
Skynet
| Předmět: Re: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) Wed Dec 16, 2009 5:18 am | |
| | |
|
| |
AJKA
| Předmět: Re: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) Wed Dec 16, 2009 4:00 pm | |
| o tom že se točí vetřelec 5 se ví ž dlouho ale stranky o něm jsem jeste nenašla kdo ví kdy vyjde, ale stejne první 4 díly jsou nej 5 už nebude souviset s ostatními jak už efekty tak i herci ani nevím jaký bude děj vetřelce 5 | |
|
| |
AJKA
| Předmět: Re: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) Wed Dec 16, 2009 4:03 pm | |
| | |
|
| |
GT
Poeet p?íspivku : 1059 Age : 40 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) Thu Dec 17, 2009 1:42 pm | |
| nj na toto som aj ja velmi zvedavy. Podla vsetkeho to bude kasovy trhak, len dufam ze to nebude dalsi z tych filmov, kde idu super efekty na ukor pribehu | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) Tue Dec 29, 2009 7:16 pm | |
| Pokud jste to jeste nevideli, tak muzu vrele doporucit! Myslím, ze stojíí zato zajíít si na to do kina na 3D verzi, je to naprosto UZASNY Pokud je pravda, ze kvuli tomu nehraje Sigourney Weaver v páátýým pokracovááníí vetrelcu, tak to ma aspon ode me odpustenýý | |
|
| |
GT
Poeet p?íspivku : 1059 Age : 40 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) Thu Jan 07, 2010 7:53 pm | |
| no uz som to videl aj ja, bol som na klasickej 2D verzii. Co sa vizualu a efektov tyka, bolo to uchvatne ale to myslim ze vsetci vedia. Dejovo to bolo neuveritelne klise, ale myslim ze to tiez vadi malo komu. Predsa len som ale od takmer trojhodinovej cameronovky cakal trocha viac, je to presne ten typ megalomanskych filmov, kedy si po zhliadnuti poviete ze "bolo to super ale nieco tomu chyba". Mozno nejaka silnejsia zapletka, prepracovanejsie zoznamenie s charaktermi, herecke vykony. Sigourney sa mi zdala nevyrazna i ked to malo co zahrala, zahrala dobre. Vyborne na mna zaposobil ten zjazveny velitel, i ked tu zaverecnu rambo-style scenu si mohol reziser odpustit. Rovnako ma nepresvedcil hlavny hrdina... zahral co mal zahrat ale nic viac. Posobil na mna miestami trocha arogantne a namyslene a nemohol som sa s nim nijako zosobnit. Zvysok obsadenia bol tak trochu do poctu, samo s vynimkou Naviov | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) Wed Jan 13, 2010 2:36 am | |
| - GT napsal:
- no uz som to videl aj ja, bol som na klasickej 2D verzii. Co sa vizualu a efektov tyka, bolo to uchvatne ale to myslim ze vsetci vedia. Dejovo to bolo neuveritelne klise, ale myslim ze to tiez vadi malo komu. Predsa len som ale od takmer trojhodinovej cameronovky cakal trocha viac, je to presne ten typ megalomanskych filmov, kedy si po zhliadnuti poviete ze "bolo to super ale nieco tomu chyba". Mozno nejaka silnejsia zapletka, prepracovanejsie zoznamenie s charaktermi, herecke vykony. Sigourney sa mi zdala nevyrazna i ked to malo co zahrala, zahrala dobre. Vyborne na mna zaposobil ten zjazveny velitel, i ked tu zaverecnu rambo-style scenu si mohol reziser odpustit. Rovnako ma nepresvedcil hlavny hrdina... zahral co mal zahrat ale nic viac. Posobil na mna miestami trocha arogantne a namyslene a nemohol som sa s nim nijako zosobnit. Zvysok obsadenia bol tak trochu do poctu, samo s vynimkou Naviov
Nejslabsíííím cláánkem byl urco dej, ale to v 3D verzi (asi ani ve 2D) neva. Horsííí to uz bude na DVD. Vysla i hra, hrááál to nekdo? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) | |
| |
|
| |
| kvuli tohoto Sigourney Weaver nehraje v novém vetřelci (asi) | |
|