| Halóóóó | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Helli
Poeet p?íspivku : 809 Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Halóóóó Sat Oct 19, 2013 12:19 am | |
| Jen takovej menší výkřik do tmy, jestli sem ještě někdo chodí? :p | |
|
| |
KoF
Poeet p?íspivku : 555 Age : 37 Registration date : 27. 05. 07
| Předmět: Re: Halóóóó Mon Jan 06, 2014 11:11 pm | |
| Tak nějak jsem čekal, že to budeš ty, když jsem viděl novej příspěvek... Tvrdé jádro se pozná Tak jakpak se máme, co dělá svišť? | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Halóóóó Wed Jan 08, 2014 12:42 am | |
| Dobrej odhad Nejsem sama, kdo tvoří tvrdé jádro Mám se dobře a řekla bych v současné době stabilizovaně :DSvišť sviští prostorem a časem Jak se máš ty? | |
|
| |
KoF
Poeet p?íspivku : 555 Age : 37 Registration date : 27. 05. 07
| Předmět: Re: Halóóóó Wed Jan 08, 2014 10:44 pm | |
| "Mám se stabilizovaně" to se mi moc líbí, je to takový diplomatický Mno já se mám celkem dobře, taky svištim prostorem a časem a dokonce si to i začínám uvědomovat, sakra, mladší už nebudem No musím se přiznat, že nedávno (cca. 2 měsíce zpět) jsem chvilku hral AvP2 online. Bylo tak 8 lidí na serveru, spawn-killovalo a back-killovalo se jako o život, ale jinak to celkem šlo - hezka vzpomínka. Jinak se ke hrám moc nedostanu, je ze mně těžce pracující občan a partner Stale bydlis "tam na východě" ? | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Halóóóó Fri Jan 10, 2014 10:49 pm | |
| Jsem diplomatická, už podle toho, že diplomat ignoruje problém tak dlouho, až se nakonec vyřeší sám Věříš, že bych ani mladší být nechtěla? Občas si AvP2 zahraju a máme podobnou zkušenost koukám. Je to pořád moje srdcovka. Jinak hraju ještě Blacklight: Retribution (je to free to play). No a pořídila jsem si PS3, s tím jak teď vyšelo PS4, tak to bylo za dobrou cenu. Takže teď hraju i GTA V na PS3 Stále, stále, ty ses přesunul víc na západ? | |
|
| |
GT
Poeet p?íspivku : 1059 Age : 40 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: Halóóóó Sat Jan 25, 2014 3:24 pm | |
| nazdar sa to tu normalne hemzi svistami :-) tak to som rad ze sa Vam dari^^ nj uz nie sme najmladsi, dobra poznamka pristihavam sa pri tom ze najvacsi adrenalin v hre mam ked sa mi zrani hrac vo fotbal manageri Pravda, casu je pomenej, ale vecer v telke aj tak nic normalne nechodi tak si radsej zahram... ale narozdiel od Helly su pre mna FPS hry moc narocne na sustredenie =) potrebujem sa u toho vacsinou najest, otvorit si pivko a k tomu si bafnut... a to sa pri hrach ako avp neda kazdopadne mam to este stale nainstalovane, a keby sa stara zostava stretla takto aspon raz za rok normalne by mi padla slza do oka | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Halóóóó Sat Jan 25, 2014 4:37 pm | |
| Tak ono, když se zraní nějakej dobrej hráč... Na telku se nedivám, je sice puštěná, ale jen jako kulisa. Často mám sluchátka a koukám na seriály Co se týče FPS, tak popíjet pivko není problém, třeba když se mění mapa, zemřu atd. Kdybychom se sešli, tak bych asi taky zaslzela ) | |
|
| |
GT
Poeet p?íspivku : 1059 Age : 40 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: Halóóóó Sun Mar 08, 2015 11:54 am | |
| hehe vidim ze za rok sa nikto nepridal asi sme v tom tvrdom jadre ostali sami ^^ | |
|
| |
Krieger Admin
Poeet p?íspivku : 1063 Age : 35 Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: Halóóóó Mon Mar 09, 2015 12:19 am | |
| Ahoj, zdravím Vás všechny, z nostalgie jsem sem po dlouhé době zavítal a k mému překvapení nové příspěvky avp jsem ještě před nějakým rokem zkusil ale bez těch lidí co tam byli dříve, když tam člověk ještě potkával známé tak to prostě nějak není ono, podle pravidel už se taky hrát nedá, zůstaly jen vzpomínky. Bylo by fajn se pokusit se alespoň sejít Co se FPS týče chvilku jsem zahrál, Ghost Recon Phantoms a teď si sem tam zapnu Mass Effect. Bohužel už mi jakoukoliv hru trvá podstatně déle než ji dohraju (čas, povinnosti ... ) Mějte se | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Halóóóó | |
| |
|
| |
| Halóóóó | |
|