AvP 2 community forum Forum československé komunity v avp2 |
|
| Vaše oblíbené? | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Envy
Poeet p?íspivku : 886 Age : 34 Localisation : Czech Republic, Přelouč Registration date : 22. 06. 07
| Předmět: Vaše oblíbené? Mon Apr 28, 2008 10:39 pm | |
|
Naposledy upravil Envydius dne Tue Apr 29, 2008 9:00 am, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Trancer
Poeet p?íspivku : 1207 Age : 38 Localisation : Czech Republic, Kamenné Žehrovice Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Mon Apr 28, 2008 10:49 pm | |
| | |
| | | Helli
Poeet p?íspivku : 809 Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Mon Apr 28, 2008 10:52 pm | |
| | |
| | | kofon
Poeet p?íspivku : 694 Registration date : 05. 06. 07
| | | | GT
Poeet p?íspivku : 1059 Age : 40 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 1:41 am | |
| | |
| | | Envy
Poeet p?íspivku : 886 Age : 34 Localisation : Czech Republic, Přelouč Registration date : 22. 06. 07
| | | | Skynet
Poeet p?íspivku : 712 Age : 34 Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 10:00 am | |
| :arrow:Film-tezko rict jaky presne kazdy je dobry a kvalitni jinak(Scary Movie vsechny dily Sexy Party 1,2 Prci Prcicky 1,2,3,4,5,6 AVP 1,2 Hitman RE 1,2,3 a spousta dalsich Serial-House,Star Gate Gameska-AVP2,WoW,Crysis,UT2004 Jidlo-Smazeni hermelin, PIzza Konicek-no to vynecham | |
| | | Krieger Admin
Poeet p?íspivku : 1063 Age : 35 Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 10:33 am | |
| Teda Gine... film - hodně se mi líbil třeba Usvit mrtvých, Gladiátor atd... mám spoustu oblíbených seriál - kdysi dost stargate teď sleduju House jedině gameska - Avp1, Avp2, CSS, Rome total war, wowko... jídlo - jednoznačně smažený sýr koníček - sledovat toto forum LOL | |
| | | Envy
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 12:22 pm | |
| Jelikož sem toto téma založil, tak byste určitě rádi znaly moje oblíbené Filmy atd... Tak tady to je Film Zelená míle, Stargate, AvP, Pán Prstenů (1-3)Seriál Stargate ( + Atlantis), Dr. House, Prison BreakGameska Lord of the rings Online, CSS, AvP2, W3 DotA modeJídlo Roastbeaf, Kuřecí plátky na ananasuKoníček Přesně jak napsal Sky a Krigi a částečně i GT ********************************************************************** A ještě sem napoměl v otázkách na Kapelu Takže: Kapela Metallica | |
| | | Krieger Admin
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 12:28 pm | |
| - Envydius napsal:
Jelikož sem toto téma založil, tak byste určitě rádi znaly moje oblíbené Filmy atd... Tak tady to je Film Zelená míle, Stargate, AvP, Pán Prstenů (1-3)Seriál Stargate ( + Atlantis), Dr. House, Prison BreakGameska Lord of the rings Online, CSS, AvP2, W3 DotA modeJídlo Roastbeaf, Kuřecí plátky na ananasuKoníček Přesně jak napsal Sky a Krigi a částečně i GT ********************************************************************** A ještě sem napoměl v otázkách na Kapelu Takže: --- Kapela Metallica jo Zelená míle dobrej film pak je ještě dobrý utěk z věznice Shawshank no a Kapela ta je oblíbená podle nálady a podle toho co dělám | |
| | | KoF
Poeet p?íspivku : 555 Age : 37 Registration date : 27. 05. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 3:06 pm | |
| Bláznivá střela všechny díly, Žhavé výstřely taky všechny, Slunce seno všechny, nic víc mě nenapadá..., možná ještě Štěstí a Divoké Včely. The Simpsons, Red Dwarf AvP1, Spellcross, X-COM 3, Commandos, Diablo II, Fallout I a II, rFactor tlačenka s octem (neředěným) a cibulí lenošení Anti-Flag, Šanov, sakra nic me nenapada zrovna, pritom tu mam kupu muziky... | |
| | | Krieger Admin
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 3:39 pm | |
| - KoF napsal:
- Bláznivá střela všechny díly, Žhavé výstřely taky všechny, Slunce seno všechny, nic víc mě nenapadá..., možná ještě Štěstí a Divoké Včely.
The Simpsons, Red Dwarf
AvP1, Spellcross, X-COM 3, Commandos, Diablo II, Fallout I a II, rFactor
tlačenka s octem (neředěným) a cibulí
lenošení
Anti-Flag, Šanov, sakra nic me nenapada zrovna, pritom tu mam kupu muziky... Hej Spellcross dohrál jsem to až do konce hustá hra | |
| | | kofon
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 4:21 pm | |
| Hudba- Guns n' roses , Walls of jericho ..... třeba | |
| | | kofon
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 4:22 pm | |
| | |
| | | Envy
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 6:08 pm | |
| | |
| | | GT
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 6:48 pm | |
| no ono by to bolo dost zlozite napisat co vsetko mam rad, minimalne v kategorii filmov a serialov by som sa musel rozpisat na pol stranu a kto by to potom cital... takto som to zhrnul do jednej konstanty no ale vyzkusam to: film: Pulp Fiction, Snatch, Lock Stock and 2 smoking barrels, V Cine jedia psov, Dedictvi aneb.., Hele vole kde mas karu, Big Lebowski, Superliek, The One, Alien, Aliens, Predator, Event horizon, Lost in Space, Forest Gump, atd atd... to je len taky zlomok na co som si spomenul.. serial: Futurama, Simpsons, Kapitan Divoky Jack, Jackass, Krajni Meze, dokumentarne serie o 2.svetovej hry: online manazeri, Fallout1+2, Diablo2, civilization1+2, Halo1, Avp2, CS/kz, futbalove manazeri (na ktore niet casu) atd atd... jedlo: lasagne/vepso knedlo/bravcove meso v placke s mexickou omackou, a samo DRZKOVA!!! hobby: futbal, squash, pitky a samo lenosenie ako KoF pisal hudba: DnB a nejaky ten dobry liquid funk, trance, house apod, rock/punk/HC nemusim ale najdu sa aj vynimky (nickelback, stary offspring, stary Korn, Guano Apes apod.) | |
| | | Helli
Poeet p?íspivku : 809 Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 7:03 pm | |
| Aby si GT nedelal starosti, ze toho napsal moc, tak ja helpnu Filmy: kvadrologie s Ellen Ripleyovou; Cernocerna tma; Riddick: kronika temna; Underworld 1,2; Dabluv advokat; Vyplata (Aflek); Matrix; Bloodrayne, Transformers; Lovci pokladu; Past + Zamek hruzy (Zeta-Johnes), Jak ztratit kluka v 10-ti dnech, Prcicky…a spousta dalsíích Serialy: Dark Angel, zminovanéééj trpaslííík, Simpsons, Dr. House a Star Gate, Andromeda, Myslenky zlocince, Neviditelny, Gilmore girls, NCIS, Drza Jordan, Alias, Byl jednou jeden zivot , Popularis… a spousta dalsíích Gameska: poráád AvP2 je nej, dale Crysis, Star Trek: Elite Force 2, CoD4, Riddick, Splinter Cell vsechny díííly, Medal of Honor Airbone a Pacifik Assault, Jericho, Fear, Pariah, FarCry…z adventur serie Agathy Christie, Sherlocka Holmese, Syberie, The Longest Journey, Poldy, Posla smrti…a spousta dalsíích Jííídlo: Pizza (ale musíí se hodne blíízit pravééé italskéé), Muflon, testovinovýý saláááty + omáácky, kurecíí maso hóóódne pikantníí, smazenýý tvaruzky…a spousta dalsíích Koníícek: porááád brusle, tanec, bowling, organizovat poráádnýý parby, po letech zase bojovýý umeníí …a spousta dalsíích Hudba: krome blues, jazz a moravanky snad vsechno…Nightwish, Korn, Tiesto, Paul Van Dyk, Within Temptation, Cinema Bizzare, Guetta, Infinity, Robyn, Vanessa, Celldweller, Rob Zombie, i vááznou hudbu…a spoustu dalsíích | |
| | | kofon
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 8:16 pm | |
| jeste bych dodal kategorii o nejlepsi televizni soutez a ja hlasuju pro Hry bez hranic pro ty co si nemuzou vzpomenout tak posílam aspon znelku TADY | |
| | | Krieger Admin
| | | | Envy
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 9:08 pm | |
| No to co napsal Gin a Helča tak bych to taky tak viděl.. to co jsem napsal bylo asi první co mě napadlo ale kdybych se zamyslel tak určitě bych napsal vše co vy dva... Jeste bych tu dal kategorii nejlepší hračka vašich dětských let by mohlo být zajímavé co by kdo napsal | |
| | | GT
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 9:18 pm | |
| - Envydius napsal:
- No to co napsal Gin a Helča tak bych to taky tak viděl.. to co jsem napsal bylo asi první co mě napadlo ale kdybych se zamyslel tak určitě bych napsal vše co vy dva...
Jeste bych tu dal kategorii nejlepší hračka vašich dětských let by mohlo být zajímavé co by kdo napsal nj co sa tyka filmov a serialov, mohol by som vklude zkopirovat do svojho postu aj prispevky vsetkych ostatnych... ale ako som povedal to len tak co vas napadne ako prve... a k tej hracke... jednoznacne... | |
| | | Envy
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 9:33 pm | |
| | |
| | | Envy
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 9:46 pm | |
| Když sme už u toho tak moje nej hračka nehračka bylo: | |
| | | kofon
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 10:59 pm | |
| tak moje nej hracka jednoznacne tohle : | |
| | | Trancer
Poeet p?íspivku : 1207 Age : 38 Localisation : Czech Republic, Kamenné Žehrovice Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Tue Apr 29, 2008 11:33 pm | |
| Pozdě, ale přece Film: Matrix, 300, LOTR(už jsem to dlouho neviděl ), Sin City, Mizerové 1 i 2, Piráti z Karibiku 1,2 i 3, 60 sekund (když už tu bylo to Sellby GT 500 aka Eleanor), Red Dwarf (totiž to když pustim, tak je to skoro jako film, nemůžu s tím přestat), Madagaskar a Ice Age... Seriály: Jistě, pane Ministře (Premiere), Trpajzlík, How I Met Your Mother, Hvězdný Gatě, Přátelé Jídlo: Pivo (tekutý chléb náš vezdejší), řízek s bramborovým salátem , pizza, špagety alá mamka , sekačka z bufáče na FELu Muzika: viz. muj nick ještě potom Mňága, Linkini, občas si střihnu i Jarka Rukavicu Games: origoš tu mám: Zaklínače (toho teď žeru fakt dost), AvP 2, CoD4, BF 2, Crysis, Heroes of Might and Magic 1-4 origoš a 5 za pět prstů , Knights and Merchants, Original War, Tomb Raider Aniversary no a ještě pár dalších Knížky: (pro ty co neví, že něco takového existuje, navrhuju použít google nebo wikipedii) Pán Prstenů, Stephen King Temná věž (7 dílů s absolutně skvělým koncem 7.dílu), Stephen King Svědectví (má cca900 stránek, moje každoletní kniha...kdybych to čet během školnío roku, tak mě vylejou, ta kniha se prostě musí číst v kuse...), HP, no a pak taky Zaklínač (což mě dost štve, protože se nějak nedá koupit), Duna Franka Herberta (Nesmím se bát, strach zabíjí myšlení. Strach je malá smrt přinášející úplné vyhlazení. Budu svému strachu čelit, nechám ho projít skrze a kolem mne. Až projde a zmizí, otočím se a podívám se kam šel. Tam kam šel nezůstane nic, zůstanu pouze já litanie proti strachu Bene Gesseritu), Stopařův Průvodce po galaxii, no a pak ještě asi milion dalších dobrejch knížek dozvím se konečně jak to bylo myšleno s tím koníčkem?! | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? | |
| |
| | | | Vaše oblíbené? | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|