AvP 2 community forum Forum československé komunity v avp2 |
|
| Vaše oblíbené? | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Alien.Queen
Poeet p?íspivku : 12 Localisation : Plzeň Registration date : 28. 04. 08
| | | | Krieger Admin
Poeet p?íspivku : 1063 Age : 35 Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 9:28 am | |
| Knights and merchants a original war prostě legendy dobrá volba Trancere oboje jsem dohrál do konce ale taky se ti v owaru sekla ta poslední mise jak tam byli amici s rusakama? ------------- Jinak vítám na foru novou tvář hezkej avatar | |
| | | Envy
Poeet p?íspivku : 886 Age : 34 Localisation : Czech Republic, Přelouč Registration date : 22. 06. 07
| | | | Envy
Poeet p?íspivku : 886 Age : 34 Localisation : Czech Republic, Přelouč Registration date : 22. 06. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 10:05 am | |
| - Trancer napsal:
- Pozdě, ale přece
Film: Matrix, 300, LOTR(už jsem to dlouho neviděl ), Sin City, Mizerové 1 i 2, Piráti z Karibiku 1,2 i 3, 60 sekund (když už tu bylo to Sellby GT 500 aka Eleanor), Red Dwarf (totiž to když pustim, tak je to skoro jako film, nemůžu s tím přestat), Madagaskar a Ice Age...
Seriály: Jistě, pane Ministře (Premiere), Trpajzlík, How I Met Your Mother, Hvězdný Gatě, Přátelé
Jídlo: Pivo (tekutý chléb náš vezdejší), řízek s bramborovým salátem , pizza, špagety alá mamka , sekačka z bufáče na FELu
Muzika: viz. muj nick ještě potom Mňága, Linkini, občas si střihnu i Jarka Rukavicu
Games: origoš tu mám: Zaklínače (toho teď žeru fakt dost), AvP 2, CoD4, BF 2, Crysis, Heroes of Might and Magic 1-4 origoš a 5 za pět prstů , Knights and Merchants, Original War, Tomb Raider Aniversary no a ještě pár dalších
Knížky: (pro ty co neví, že něco takového existuje, navrhuju použít google nebo wikipedii) Pán Prstenů, Stephen King Temná věž (7 dílů s absolutně skvělým koncem 7.dílu), Stephen King Svědectví (má cca900 stránek, moje každoletní kniha...kdybych to čet během školnío roku, tak mě vylejou, ta kniha se prostě musí číst v kuse...), HP, no a pak taky Zaklínač (což mě dost štve, protože se nějak nedá koupit), Duna Franka Herberta (Nesmím se bát, strach zabíjí myšlení. Strach je malá smrt přinášející úplné vyhlazení. Budu svému strachu čelit, nechám ho projít skrze a kolem mne. Až projde a zmizí, otočím se a podívám se kam šel. Tam kam šel nezůstane nic, zůstanu pouze já litanie proti strachu Bene Gesseritu), Stopařův Průvodce po galaxii, no a pak ještě asi milion dalších dobrejch knížek
dozvím se konečně jak to bylo myšleno s tím koníčkem?! No co na to říct v Filmama plne souhlasím. Jídlo taktéž. Hry 100% taky K&M sem 8x dohrál, zaklínače mám taky koupeného, Heroes 1-4 taky origo koupený taky sem to doooost hrál. Seriáli taky na 90% souhlasím. A knížky, jelikož nikdy sem nebyl velkej čtenář, tak se přeci jen nemůžu pochlubit s tolika tituli co Tranc ale přeci jen po tý sérii operací co jsem absolvoval mě nějak čtení začlo bavit. Sem za poslední měsíc přečetl Dr. Hous aneb pravda a mýty o netradičních lékařských metodách v seriálu, a teď mám rozčteného Pána prstenů společenstvo prstenu, a mám koupený další 2 knihy z trilogie. Pak co jsem četl byl Sinuhet a z klasiky Babičku od Božky Němcové pak + nějakou povinnou četbu do školy ale to sem nebudu vypisovat, protože to je na většině škol podobné nebo stejné. Z her bych snad ještě zmínil Red Alert ( bo jak to je určitě všeci víte) a pak určitě ješte Age of Empires všechny díli. + Duke nuke | |
| | | Envy
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 10:09 am | |
| | |
| | | GT
Poeet p?íspivku : 1059 Age : 40 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 11:45 am | |
| - Trancer napsal:
- Games: origoš tu mám: Zaklínače (toho teď žeru fakt dost), AvP 2, CoD4, BF 2, Crysis, Heroes of Might and Magic 1-4 origoš a 5 za pět prstů , Knights and Merchants, Original War, Tomb Raider Aniversary no a ještě pár dalších
Takze pan sa chce pretekat o titul legalneho parmana roku... o_O ok tak to skusim aj ja :p Age of Empires1, Avp1 gold, AvP2, Halo1, Half Life1, CounterStrike (+2x), CSS (2x), Flatout2, Dawn Of War, DOW Dark Crusade, Race07 WTCC, UT3, Championship manager 01/02, Footbal Manager 2007, BF2... a dostihy a sazky | |
| | | KoF
Poeet p?íspivku : 555 Age : 37 Registration date : 27. 05. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 12:09 pm | |
| Knights and Merchants jsem hrál jen demo, ale docela ušlo, jestli si to ještě pamatuju..... A u těch filmů a seriálů jsem taky zapomněl na dokumenty, hlavně o technice a válce | |
| | | Envy
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 12:23 pm | |
| - GT napsal:
- Trancer napsal:
- Games: origoš tu mám: Zaklínače (toho teď žeru fakt dost), AvP 2, CoD4, BF 2, Crysis, Heroes of Might and Magic 1-4 origoš a 5 za pět prstů , Knights and Merchants, Original War, Tomb Raider Aniversary no a ještě pár dalších
Takze pan sa chce pretekat o titul legalneho parmana roku... o_O ok tak to skusim aj ja :p
Age of Empires1, Avp1 gold, AvP2, Halo1, Half Life1, CounterStrike (+2x), CSS (2x), Flatout2, Dawn Of War, DOW Dark Crusade, Race07 WTCC, UT3, Championship manager 01/02, Footbal Manager 2007, BF2... a dostihy a sazky Ok tak začnu já World of warcraft, World of Warcraft Burning crusader, Guildwars Propeciec, Guildwars Faction, Guildwars Nightfall, Lord of the rings online, Counterstrike Source, Heroes 1, Heroes 2, Heroes 3, Heroes 4, Age of Mythology, Knights and merchants, Primitive Wars, Stagwars Jedi academy, Setlers IV, Duke Nukem, Call of duty, GTA Vice city, Army men R*T*S, Lord of the rings the return of the king, Soldier of fortune, Joint Operations, Warcraft 2, Warcraft 3 RoCH, Warcraft 3 FT, Turok, Starcraft, Starcraft Broodwar, Zaklínač, a ještě sem jich spoustu nenašel | |
| | | GT
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 3:04 pm | |
| - Envydius napsal:
- GT napsal:
- Trancer napsal:
Takze pan sa chce pretekat o titul legalneho parmana roku... o_O ok tak to skusim aj ja :p
Age of Empires1, Avp1 gold, AvP2, Halo1, Half Life1, CounterStrike (+2x), CSS (2x), Flatout2, Dawn Of War, DOW Dark Crusade, Race07 WTCC, UT3, Championship manager 01/02, Footbal Manager 2007, BF2... a dostihy a sazky Ok tak začnu já World of warcraft, World of Warcraft Burning crusader, Guildwars Propeciec, Guildwars Faction, Guildwars Nightfall, Lord of the rings online, Counterstrike Source, Heroes 1, Heroes 2, Heroes 3, Heroes 4, Age of Mythology, Knights and merchants, Primitive Wars, Stagwars Jedi academy, Setlers IV, Duke Nukem, Call of duty, GTA Vice city, Army men R*T*S, Lord of the rings the return of the king, Soldier of fortune, Joint Operations, Warcraft 2, Warcraft 3 RoCH, Warcraft 3 FT, Turok, Starcraft, Starcraft Broodwar, Zaklínač, a ještě sem jich spoustu nenašel howg | |
| | | Envy
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 3:49 pm | |
| - GT napsal:
- Envydius napsal:
- GT napsal:
- Trancer napsal:
Age of Empires1, Avp1 gold, AvP2, Halo1, Half Life1, CounterStrike (+2x), CSS (2x), Flatout2, Dawn Of War, DOW Dark Crusade, Race07 WTCC, UT3, Championship manager 01/02, Footbal Manager 2007, BF2... a dostihy a sazky Ok tak začnu já World of warcraft, World of Warcraft Burning crusader, Guildwars Propeciec, Guildwars Faction, Guildwars Nightfall, Lord of the rings online, Counterstrike Source, Heroes 1, Heroes 2, Heroes 3, Heroes 4, Age of Mythology, Knights and merchants, Primitive Wars, Stagwars Jedi academy, Setlers IV, Duke Nukem, Call of duty, GTA Vice city, Army men R*T*S, Lord of the rings the return of the king, Soldier of fortune, Joint Operations, Warcraft 2, Warcraft 3 RoCH, Warcraft 3 FT, Turok, Starcraft, Starcraft Broodwar, Zaklínač, a ještě sem jich spoustu nenašel howg WTF "howg" ? | |
| | | Trancer
Poeet p?íspivku : 1207 Age : 38 Localisation : Czech Republic, Kamenné Žehrovice Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 3:52 pm | |
| - Envydius napsal:
- GT napsal:
- Trancer napsal:
Age of Empires1, Avp1 gold, AvP2, Halo1, Half Life1, CounterStrike (+2x), CSS (2x), Flatout2, Dawn Of War, DOW Dark Crusade, Race07 WTCC, UT3, Championship manager 01/02, Footbal Manager 2007, BF2... a dostihy a sazky Ok tak začnu já World of warcraft, World of Warcraft Burning crusader, Guildwars Propeciec, Guildwars Faction, Guildwars Nightfall, Lord of the rings online, Counterstrike Source, Heroes 1, Heroes 2, Heroes 3, Heroes 4, Age of Mythology, Knights and merchants, Primitive Wars, Stagwars Jedi academy, Setlers IV, Duke Nukem, Call of duty, GTA Vice city, Army men R*T*S, Lord of the rings the return of the king, Soldier of fortune, Joint Operations, Warcraft 2, Warcraft 3 RoCH, Warcraft 3 FT, Turok, Starcraft, Starcraft Broodwar, Zaklínač, a ještě sem jich spoustu nenašel tak já psal jen ty co teď hodně hraju.... jinak nevypisuj tuhle soutěž nebo dostanem všichni na řiť od Helči | |
| | | Envy
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 3:56 pm | |
| - Trancer napsal:
- Envydius napsal:
- GT napsal:
- Trancer napsal:
Age of Empires1, Avp1 gold, AvP2, Halo1, Half Life1, CounterStrike (+2x), CSS (2x), Flatout2, Dawn Of War, DOW Dark Crusade, Race07 WTCC, UT3, Championship manager 01/02, Footbal Manager 2007, BF2... a dostihy a sazky Ok tak začnu já World of warcraft, World of Warcraft Burning crusader, Guildwars Propeciec, Guildwars Faction, Guildwars Nightfall, Lord of the rings online, Counterstrike Source, Heroes 1, Heroes 2, Heroes 3, Heroes 4, Age of Mythology, Knights and merchants, Primitive Wars, Stagwars Jedi academy, Setlers IV, Duke Nukem, Call of duty, GTA Vice city, Army men R*T*S, Lord of the rings the return of the king, Soldier of fortune, Joint Operations, Warcraft 2, Warcraft 3 RoCH, Warcraft 3 FT, Turok, Starcraft, Starcraft Broodwar, Zaklínač, a ještě sem jich spoustu nenašel tak já psal jen ty co teď hodně hraju.... jinak nevypisuj tuhle soutěž nebo dostanem všichni na řiť od Helči Achich ouvej moje prdelka by nechtela být zjizvená koženým bičíkem | |
| | | GT
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 3:58 pm | |
| - Envydius napsal:
Achich ouvej moje prdelka by nechtela být zjizvená koženým bičíkem Asi si spatne rozumel... ne od GTho o_O | |
| | | Envy
| | | | Helli
Poeet p?íspivku : 809 Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 5:50 pm | |
| | |
| | | Helli
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 5:56 pm | |
| - Trancer napsal:
- Pozdě, ale přece
Film: Matrix, 300, LOTR(už jsem to dlouho neviděl ), Sin City, Mizerové 1 i 2, Piráti z Karibiku 1,2 i 3, 60 sekund (když už tu bylo to Sellby GT 500 aka Eleanor), Red Dwarf (totiž to když pustim, tak je to skoro jako film, nemůžu s tím přestat), Madagaskar a Ice Age...
Seriály: Jistě, pane Ministře (Premiere), Trpajzlík, How I Met Your Mother, Hvězdný Gatě, Přátelé
Jídlo: Pivo (tekutý chléb náš vezdejší), řízek s bramborovým salátem , pizza, špagety alá mamka , sekačka z bufáče na FELu
Muzika: viz. muj nick ještě potom Mňága, Linkini, občas si střihnu i Jarka Rukavicu
Games: origoš tu mám: Zaklínače (toho teď žeru fakt dost), AvP 2, CoD4, BF 2, Crysis, Heroes of Might and Magic 1-4 origoš a 5 za pět prstů , Knights and Merchants, Original War, Tomb Raider Aniversary no a ještě pár dalších
Knížky: (pro ty co neví, že něco takového existuje, navrhuju použít google nebo wikipedii) Pán Prstenů, Stephen King Temná věž (7 dílů s absolutně skvělým koncem 7.dílu), Stephen King Svědectví (má cca900 stránek, moje každoletní kniha...kdybych to čet během školnío roku, tak mě vylejou, ta kniha se prostě musí číst v kuse...), HP, no a pak taky Zaklínač (což mě dost štve, protože se nějak nedá koupit), Duna Franka Herberta (Nesmím se bát, strach zabíjí myšlení. Strach je malá smrt přinášející úplné vyhlazení. Budu svému strachu čelit, nechám ho projít skrze a kolem mne. Až projde a zmizí, otočím se a podívám se kam šel. Tam kam šel nezůstane nic, zůstanu pouze já litanie proti strachu Bene Gesseritu), Stopařův Průvodce po galaxii, no a pak ještě asi milion dalších dobrejch knížek
dozvím se konečně jak to bylo myšleno s tím koníčkem?! Na zaklíínace se na tvoje doporuceníí chystáám az doctu vsechny rozectenýý Agathy, Sherlocky a od B. a J.C Hendee Dhampir A ty zkus Nocníí klub od Kulháánka. | |
| | | Helli
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 6:00 pm | |
| - Trancer napsal:
- Envydius napsal:
- GT napsal:
- Trancer napsal:
Age of Empires1, Avp1 gold, AvP2, Halo1, Half Life1, CounterStrike (+2x), CSS (2x), Flatout2, Dawn Of War, DOW Dark Crusade, Race07 WTCC, UT3, Championship manager 01/02, Footbal Manager 2007, BF2... a dostihy a sazky Ok tak začnu já World of warcraft, World of Warcraft Burning crusader, Guildwars Propeciec, Guildwars Faction, Guildwars Nightfall, Lord of the rings online, Counterstrike Source, Heroes 1, Heroes 2, Heroes 3, Heroes 4, Age of Mythology, Knights and merchants, Primitive Wars, Stagwars Jedi academy, Setlers IV, Duke Nukem, Call of duty, GTA Vice city, Army men R*T*S, Lord of the rings the return of the king, Soldier of fortune, Joint Operations, Warcraft 2, Warcraft 3 RoCH, Warcraft 3 FT, Turok, Starcraft, Starcraft Broodwar, Zaklínač, a ještě sem jich spoustu nenašel tak já psal jen ty co teď hodně hraju.... jinak nevypisuj tuhle soutěž nebo dostanem všichni na řiť od Helči ...to je fakt, origináálek máám plnou skrííín, to by byl nejdelsíí prííspevek, jakej jsem kdy napsala | |
| | | Helli
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 6:03 pm | |
| | |
| | | Envy
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 6:16 pm | |
| | |
| | | Alien.Queen
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 6:38 pm | |
| | |
| | | Alien.Queen
| Předmět: Re: Vaše oblíbené? Wed Apr 30, 2008 6:39 pm | |
| | |
| | | Krieger Admin
Poeet p?íspivku : 1063 Age : 35 Registration date : 19. 05. 07