AvP 2 community forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AvP 2 community forum

Forum československé komunity v avp2

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Jak se dostat na server s heslem pres Xfire

Goto down 
+9
Joey
Trancer
Skull
Skynet
<=*Ori*=>Rommie
kofon
-Pn-^
Krieger
Helli
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorZpráva
<=*Ori*=>Rommie

<=*Ori*=>Rommie

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 18. 07. 07

Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 8:50 pm

Skynet napsal:
A maly dotas Rolling Eyes neni k tomu cestina na Gamespy??? Razz Wink

ee... ani enni potreba..
Návrat nahoru Goto down
http://ori.avp2.org/forum/index.php
-Pn-^
Admin
-Pn-^

Poeet p?íspivku : 723
Registration date : 20. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 8:52 pm

Skynet napsal:
A maly dotas Rolling Eyes neni k tomu cestina na Gamespy??? Razz Wink

jj je to jednoduchy... skus to promackat...poznas co co dela ani tomu nebudes muset rozumet flower
Návrat nahoru Goto down
http://www.rozzlobenimuzi.com
Skynet

Skynet

Poeet p?íspivku : 712
Registration date : 19. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 9:33 pm

Hmmmm diky za radu lol! sunny
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

Poeet p?íspivku : 809

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 9:38 pm

Dve veci....1) zmensila jsem si ten avatáár, resp. zmenila Very Happy
2) Game spy mi zamrzne po hre 9 kráát z 10 -ti a slavnééj gold crack mi fungováál cca 2 mesííce, pak se z nej stal virus, ale nejáák me to nemrzelo, stejne jsem chtela formáátovat :p
Návrat nahoru Goto down
Skynet

Skynet

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 9:40 pm

-(OcS)-*Lady* napsal:
Dve veci....1) zmensila jsem si ten avatáár, resp. zmenila Very Happy
2) Game spy mi zamrzne po hre 9 kráát z 10 -ti a slavnééj gold crack mi fungováál cca 2 mesííce, pak se z nej stal virus, ale nejáák me to nemrzelo, stejne jsem chtela formáátovat :p

Fakt??? affraid Shocked
Návrat nahoru Goto down
<=*Ori*=>Rommie

<=*Ori*=>Rommie

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 9:44 pm

Tak to kecas pekny kraviny lady to se name nezlob. pouzivam gold loader uz dyl nez 2 roky a gamespy mi spadlo asi 2x za celou dobu, asi si mela nejaky shit release, tahle je funkcni, ja jsem toho dukazem. jak rikam.. pouzivam to dyl jak dva roky.

/*taky zalezi jakou verzi toho loaderu jsi mela a ODKUD! ja jsem tuhle hledal asi tri mesice, kde jsem taky vbymenil asi 10 verzi ktery padali a byli zavirovany. ale tahle je OK:
Návrat nahoru Goto down
Skynet

Skynet

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 9:53 pm

No kdyz rikas Wink Budu ti verit Wink A kdyz mi to spadne nebo se mi to zaviruje prejdu zpet na X-Fire Razz
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 9:55 pm

<=*Ori*=>Rommie napsal:
Tak to kecas pekny kraviny lady to se name nezlob. pouzivam gold loader uz dyl nez 2 roky a gamespy mi spadlo asi 2x za celou dobu, asi si mela nejaky shit release, tahle je funkcni, ja jsem toho dukazem. jak rikam.. pouzivam to dyl jak dva roky.

/*taky zalezi jakou verzi toho loaderu jsi mela a ODKUD! ja jsem tuhle hledal asi tri mesice, kde jsem taky vbymenil asi 10 verzi ktery padali a byli zavirovany. ale tahle je OK:

Kraviny nekecáám, jen holáá fakta.....gold crack jsem pouzivala asi ty dva mesííce, pak jsem jednoho kráásnýýho dne klikla na kráásnou zlatou ikonku a nod se mohl zblááznit a nebyl to záádnééj virus blbecek, po reinstalaci win mi nastavil sáám svoje hesla ke vsem win uctum. K tomu zamrzááníí, ted nepouzíívám záádnééj crack gsa a stejne mrze o 100+6 Very Happy

Naposledy upravil dne Wed Jul 18, 2007 9:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
<=*Ori*=>Rommie

<=*Ori*=>Rommie

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 9:56 pm

hm tak to vykladas pekny blbiny.
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 9:57 pm

<=*Ori*=>Rommie napsal:
hm tak to vykladas pekny blbiny.

LOL!
Návrat nahoru Goto down
Skynet

Skynet

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 9:57 pm

Jezis lidi nehadejte se!!!! Wink Cool
Návrat nahoru Goto down
<=*Ori*=>Rommie

<=*Ori*=>Rommie

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 10:00 pm

nj kazdej s tim ma asoi jiny zkusenosti. ja si nemam na co stezovat.

btw to je jasny ze se ti NOD mohl zblaznit protoze nod je v rukach vyrobcu SW ktery pridavaji casti kodu z cracku do knihovny udajnych viru aby ti znemoznily jejich pouzivani. to jen tak mimochodem. dementni nod te buzeru je kvuli virum i v naproste cistych souborech, kdysi to mozna nejlepsi antivir byl ale dneska bych si ho nedal ani do mobilu.
Návrat nahoru Goto down
Skynet

Skynet

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 10:02 pm

Tak kadzy ma svuj styl Wink ja mam treba tak NODA Smile Rolling Eyes A jsem s nim spokojeny Wink
Návrat nahoru Goto down
<=*Ori*=>Rommie

<=*Ori*=>Rommie

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 10:02 pm

nj, to je vcelku tvuj problem Very Happy protoze nod uz je dneska pase Smile
Návrat nahoru Goto down
Skynet

Skynet

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 10:05 pm

<=*Ori*=>Rommie napsal:

Hmmmm tak kazdy ma neco na co je zvykli Wink
Návrat nahoru Goto down
Skull

Skull

Poeet p?íspivku : 136
Registration date : 16. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 10:23 pm

Mě faká gamespy o 106 taky , vůbec si nemám na co stěžovat :-)
Návrat nahoru Goto down
Krieger
Admin

Poeet p?íspivku : 1063

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 10:26 pm

ROFL clovek nachvilu vypadne a vy popisete 5stran Shocked

Rommie krok spravnym smerem Very Happy

Lady dik ze sis zmenila ten portret:D predtim to bylo moc velky... Cool

k mim skusenostem s gamespy no pomerne casto mi padala...
jedinou velkou vyhodou gamespy je multichat...

jinak jak jsem dal navratovej bod winu tak jsem tam asi mel stary heslo nebo co a nemuzu se na ni prihlasit... dale me sralo to ze na gsa nejde prehazovat servery sipkama ale na kazdy jsem musel kliknout abych zjistil kdo tam je.....
Návrat nahoru Goto down
https://clan-lf.forumczech.com
Krieger
Admin

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 10:31 pm

btw: zlatej avast sice obcas neco pusti ale aspon moc nebuzeruje...
Návrat nahoru Goto down
-Pn-^
Admin
-Pn-^

Poeet p?íspivku : 723

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 10:35 pm

jj avastik... Smile

GSA me taky pada...i to novy... ale pouzivam ho jen na CSS atd...

...forum je prece od toho aby se na nem vymenovali nazory a zkusenosti...jakypak hadani skynhede? flower
Návrat nahoru Goto down
http://www.rozzlobenimuzi.com
Krieger
Admin

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 10:43 pm

hmm ten mod zni slibne... nebavi me porad se po zmene mapy prihlasovat....

lepsi nez se trapit s nejakymi programy atd radsi si sezente na netu lepsi cd klice Very Happy tem muj je odnekad stazenej a funguje temer porad Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Krieger
Admin

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 10:52 pm

Pravda je ze jediny 2 cesky klany by si nemeli jit po krku ale na opak... Exclamation
Vase lidi moc neznam... ale treba se v dohledny dobe pozname Very Happy

btw: dohanim svou ztratu celej den se tady nic nedeje a pak tahle smrst king
Návrat nahoru Goto down
<=*Ori*=>Rommie

<=*Ori*=>Rommie

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 11:00 pm

pokud jde o prihlasovani pri kazdy zmene mapy to zustava.. je nemozny prenaset informaci o LVL 1 a LVL2 adminech do dalsich map. lvl3 admin to ma ulozeno uz primo v sobe ale tady to nejde.
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 11:30 pm

Skynet napsal:
<=*Ori*=>Rommie napsal:

Hmmmm tak kazdy ma neco na co je zvykli Wink

At máás cokoliv jinýýho, nez Rom., tak je to paséé, s tíím se musííme smíírit a ze náám to dáá prááce Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skynet

Skynet

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 11:42 pm

FriE[N]D.DLL napsal:
jj avastik... Smile

GSA me taky pada...i to novy... ale pouzivam ho jen na CSS atd...

...forum je prece od toho aby se na nem vymenovali nazory a zkusenosti...jakypak hadani skynhede? flower

Tak se omlouvam lol! vymena nazoru Razz
Návrat nahoru Goto down
Trancer

Trancer

Poeet p?íspivku : 1207
Registration date : 12. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 11:59 pm

Tak ten renistal xfiru je v poho, když musíš přenášet disky a reinstaluješ komplet komp, jinak bych to nikdy nezkoušel Very Happy Very Happy Very Happy

GSA je dobrý, ale z lidí co znam a hraju s nima ho nepoužívá skoro nikdo, takže ztrácí účinnost.

Zdrojáky jsou to hezký...Maj docela přehlednou strukturu, jeden cvičící dával ve škole horší Sad Sad Sad

Jinak pod to s Lady a jejím GSA se můžu podepsat, už to bylo až otravný jak furt někam padala...teda jak to padalo lol!

Jo a ještě něco: Avast RULEZ Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jak se dostat na server s heslem pres Xfire
Strana 3 z 8Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» LF SERVER
» Server
» Master Server Shutdown

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
AvP 2 community forum :: Volná diskuse-
Přejdi na: