AvP 2 community forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AvP 2 community forum

Forum československé komunity v avp2

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Jak se dostat na server s heslem pres Xfire

Goto down 
+9
Joey
Trancer
Skull
Skynet
<=*Ori*=>Rommie
kofon
-Pn-^
Krieger
Helli
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorZpráva
-Pn-^
Admin
-Pn-^

Poeet p?íspivku : 723
Registration date : 20. 05. 07

Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:06 am

Btw Lady... ta na tom obrazku ti je docela podobna... nejsi to ty?? Idea cyclops
Návrat nahoru Goto down
http://www.rozzlobenimuzi.com
Trancer

Trancer

Poeet p?íspivku : 1207
Registration date : 12. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:13 am

nn je to nějaká zpěvačka čehosi...myslim, že zpívá v kostele nebo tak Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

Poeet p?íspivku : 809

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:37 am

FriE[N]D.DLL napsal:
Btw Lady... ta na tom obrazku ti je docela podobna... nejsi to ty?? Idea cyclops

Na tom avataru je mi hodne podobnáá, dobrééj postreh Smile Jinak je ze skupiny Whithin Tempation Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 117, ale typuju, ze neznáás, ze nikdo tady neznáá Very Happy
Jiriku no LOL! Nicmééne v kostele by to znelo dobre Very Happy, zpííváá podobne jako Evanescence - Richard mel na OcS stráánkáách dotaz, co ze nám to tam tak pekne hraje Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Trancer

Trancer

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:41 am

to je ono? jo a co nám to tam vlastně hraje? já to mam vypnutý... lol!
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:43 am

-(OcS)-Jirik napsal:
to je ono? jo a co nám to tam vlastně hraje? já to mam vypnutý... lol!

Very Happy ....ted nám tam hraje Evanescence! Ale Within je to samýý v tmave cervenýým Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Trancer

Trancer

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:45 am

vezmu na sebe tu pubertální poznámku...s takovym výstřihem jí povolim i to pění v kostele Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Helli

Helli

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:52 am

-(OcS)-Jirik napsal:
vezmu na sebe tu pubertální poznámku...s takovym výstřihem jí povolim i to pění v kostele Very Happy Very Happy Very Happy

Takovééj výýstrih a kostel se moc neslucuje, a proto do kostela nechodííím
Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Trancer

Trancer

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:54 am

stará moudrost praví: "Nejdřív kostel, potom teprv postel." Ale pokud chceš kostel přeskočit, tak jsem pro a už jdu rozestlat Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Joey

Poeet p?íspivku : 456
Registration date : 02. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:57 am

Surprised , chvili jsem mimo a tohle... Smile

no zkusim tu fintu na xfire, ale vetsinou problem nemam, lidi se muzou pretrhnout aby mi odemkli... nebo nahrabu spravny klic...

gsa jsem prestal pouzivat, bo:
1) nelibi se mi jeho narocnost na pamet - bo mam jen 512...
2) multichat je fajn, ale kdyz me tam nekdo uvidi tak se mnou zacne kecat 90% lidi, a mastkovat se nemam zajem Smile
3) xfire mi vyhovuje...

nod je prumerny a to se vi uz dlouho...
avast super - taky mam - na to ze je free, tak poskytuje lepsi ochranu jak nod a avg dohromady a ty jsou placene, v kombinavi s keriem mam PC s suchu

hip hop sux jak cyp... muj nazor Razz

zdrojak peknej, nezavidim...

pekny avatar helco...

btw MASTERS OF ROCK byl, kurevsky ale opakuju kurevsky moc super...
Návrat nahoru Goto down
Trancer

Trancer

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 1:03 am

IP launcher doporučuju, je to jednoduchá utilitka, která udělá co se jí řekne Smile
Ten člověk co to naprogramoval, ví že to tohle dělá, řek bych podle toho fora co jsem k tomu našel, že to tak na 30% nefachá...Psal tam, že má teď moc práce a třeba se k tomu někdy vrátí a předělá to, ale neni to jistý.
Návrat nahoru Goto down
Trancer

Trancer

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 1:03 am

jo a ještě něco....hip hop sux....TRANCE 4EVA
Návrat nahoru Goto down
-Pn-^
Admin
-Pn-^

Poeet p?íspivku : 723

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 7:35 am

vsici ste nejaci divni... Razz
Návrat nahoru Goto down
http://www.rozzlobenimuzi.com
Krieger
Admin

Poeet p?íspivku : 1063
Registration date : 19. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 10:10 am

S tim heslem bud si reknu o odemceni (pokud mam kontakt) nebo tam projedu pres cd klic pokud ho zrovna nikdo nepouziva a samozrejme pokud znam heslo....Very Happy

Hodne jsem kdysi pouzival gsa ale jak jsem si zvyk na x-fire uz bych nemenil....
Avast Exclamation
Hip-hop - nic moc... jedine rock a podobny zanry...

jeden dotaz kdyz opravuju nejakou chybu v textu tady pri psani prispevku proc mi to ten text premazava...

btw Lady nahodou Within uz jsem slysel Very Happy
Návrat nahoru Goto down
https://clan-lf.forumczech.com
Trancer

Trancer

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 10:59 am

Nemá tě to rádo Razz btw. nejsi náhodou Admin? Very Happy Very Happy Very Happy

No mně se to nepřepisuje... nemáš zmáčknutej Insert? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
kofon

Poeet p?íspivku : 694
Registration date : 05. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 11:15 am

wow tady je ale diskuse...takže kde začít no......
tak zaprvé : používám Xfire ani nevim proč...prostě mi jednou někdo řekl zkus to a od te doby už to mam Very Happy .... zatim necitim potřebu hledat něco jinyho Wink

za 2 : Rommie ty zdrojáky vypadaj docela dobře no, jako myslim přehledně Wink ..... zlaty to časy když sem ještě něco uměl s C++ Very Happy

za 3 : NEchapu jak někdo kdo si stěžuje na to že ma malou RAMku může používat avast? Takže koukněte rychle na nějaky testy antiviru a myslim že (spíš by se hodilo vim že ) bude silně znechuceni protože ten váš avast stoji pěkně za ho*** . Ne jen že to strašně žere ramku ale dokonce to nic nenajde..... TAkže NOD nej Razz

za 4 : Pro Nea : hele ja sem sice na tom MAsters of rock nebyl ale byli tam kamaradi a řikali že Rock for people je lepší Razz ..

za 5 : To sem byl já kdo řikal že ste jediny dva český clany a neměli byste se hadat Very Happy flower

za 6 : už mě nic nenapada..... až mě něco napadne tak to doplnim.... Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.avpclandoa.wz.cz
Trancer

Trancer

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 11:36 am

tak já mam 2 GB RAM, tkaže mi spotřeba avastu nevadí, zvlášť když hraju hlavně AvP a podobně starý hry... ještě jsem nezaznamenal (ťukam si na hlavu) něco co by neprošlo obranou avast+kerio+hardwarovej firewall v ADSL modemu...
P.S. pro všechny co tomu trochu rozuměj....nemusíte mi názorně dokazovat, že jsem na omylu posílánim "speciální" pošty. děkuji pěkně flower
Návrat nahoru Goto down
Krieger
Admin

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 11:42 am

-(OcS)-Jirik napsal:
Nemá tě to rádo Razz btw. nejsi náhodou Admin? Very Happy Very Happy Very Happy

No mně se to nepřepisuje... nemáš zmáčknutej Insert? Very Happy

No admin jsem a insert zmacklej nemam nvm mozna neco v nastaveni...
Návrat nahoru Goto down
Trancer

Trancer

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 11:45 am

no možná...já nic nikde nepředělával a jde to...jestli chceš můžu ti sem dát screen z profilu a mrkni se kde to je jinak Wink
Návrat nahoru Goto down
KoF

KoF

Poeet p?íspivku : 555
Registration date : 27. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 11:48 am

No ty bych nebyl já abych se do toho nepřipojil Cool

• XFire: asi ho mám ze stejnýho důvodu jako Kofon, a vetsina mejch kamaradu ho má taky takže to nějak nehodlám měnit Smile

• Mno ten zroják vypadá hezky, přehledně, skoro bych se zorientoval, kdybych znal vnitřek některejch těch funkcí. Jinak zfroják mojí semestrálky byla nepřehledná, pomala a obrovská sračka, takže tenhle oproti němu září Laughing

• Antivir mam nod, ale ani nevim proč, kdyby byl nějakej dobrej pod GPL/GNU tak bych si ho naistaloval, ale žádnej sem nenašel Wink

• Ted si mi udělal radost Rommie, vždycky sem chtěl vědět v jakym tvaru se zadavaj ty parametry tak aby to AvP pochopilo, ael nikde sem je nesehnal Arrow

• HipHop neposlouchám, spíš HC/punk/metal Rolling Eyes

• Hella: Já to tušil že to je ta z Within Temptation!!!!!!!! Ale naspala si to dřív, tak už sem se nemohl vytáhnout Crying or Very sad

• Fluff fest ftw! Idea
Návrat nahoru Goto down
http://s15.invisionfree.com/rising_evil
kofon

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 11:49 am

-(OcS)-Jirik napsal:
tak já mam 2 GB RAM, tkaže mi spotřeba avastu nevadí, zvlášť když hraju hlavně AvP a podobně starý hry... ještě jsem nezaznamenal (ťukam si na hlavu) něco co by neprošlo obranou avast+kerio+hardwarovej firewall v ADSL modemu...
P.S. pro všechny co tomu trochu rozuměj....nemusíte mi názorně dokazovat, že jsem na omylu posílánim "speciální" pošty. děkuji pěkně flower

NO stějně bych tam radši viděl napsáno NOD než avast Razz flower

jo už sem si vzpomněl co sem chtěl říct Razz

takže za 6 : Neposlouchám hiphop a ani nemám v planu s tim začít Wink
Návrat nahoru Goto down
Trancer

Trancer

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:03 pm

no tak tomu můžu předělat tu ikonu na nodovksou, to nebude zase takovej problém, ne? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Krieger
Admin

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:29 pm

uz to zase jde... Laughing
Návrat nahoru Goto down
Trancer

Trancer

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:35 pm

vidíš, jen se k tomu přiblížim už to funguje...jak já to dělam... (měl bych zjistit, jestli to nejde udělat i s penězma... jen se přiblížit k peněžence, už by byla plná...to by bylo něco Very Happy )
Návrat nahoru Goto down
kofon

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:42 pm

-(OcS)-Jirik napsal:
no tak tomu můžu předělat tu ikonu na nodovksou, to nebude zase takovej problém, ne? Very Happy

NOD !
Návrat nahoru Goto down
KoF

KoF

Poeet p?íspivku : 555
Registration date : 27. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitimeThu Jul 19, 2007 12:57 pm

ještě neco: A jaky si měl přezdívky před Friend.dll? Question albino
Návrat nahoru Goto down
http://s15.invisionfree.com/rising_evil
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire   Jak se dostat na server s heslem pres Xfire - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jak se dostat na server s heslem pres Xfire
Strana 4 z 8Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» LF SERVER
» Server
» Master Server Shutdown

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
AvP 2 community forum :: Volná diskuse-
Přejdi na: