| Jak se dostat na server s heslem pres Xfire | |
|
+9Joey Trancer Skull Skynet <=*Ori*=>Rommie kofon -Pn-^ Krieger Helli 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
-Pn-^ Admin
Poeet p?íspivku : 723 Age : 32 Localisation : Czech Republic Registration date : 20. 05. 07
| |
| |
Trancer
Poeet p?íspivku : 1207 Age : 38 Localisation : Czech Republic, Kamenné Žehrovice Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 12:13 am | |
| | |
|
| |
Helli
Poeet p?íspivku : 809 Registration date : 20. 05. 07
| |
| |
Trancer
Poeet p?íspivku : 1207 Age : 38 Localisation : Czech Republic, Kamenné Žehrovice Registration date : 12. 07. 07
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 12:41 am | |
| to je ono? jo a co nám to tam vlastně hraje? já to mam vypnutý... | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 12:43 am | |
| | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 12:45 am | |
| | |
|
| |
Helli
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 12:52 am | |
| | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 12:54 am | |
| | |
|
| |
Joey
Poeet p?íspivku : 456 Age : 36 Registration date : 02. 06. 07
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 12:57 am | |
| , chvili jsem mimo a tohle... no zkusim tu fintu na xfire, ale vetsinou problem nemam, lidi se muzou pretrhnout aby mi odemkli... nebo nahrabu spravny klic... gsa jsem prestal pouzivat, bo: 1) nelibi se mi jeho narocnost na pamet - bo mam jen 512... 2) multichat je fajn, ale kdyz me tam nekdo uvidi tak se mnou zacne kecat 90% lidi, a mastkovat se nemam zajem 3) xfire mi vyhovuje... nod je prumerny a to se vi uz dlouho... avast super - taky mam - na to ze je free, tak poskytuje lepsi ochranu jak nod a avg dohromady a ty jsou placene, v kombinavi s keriem mam PC s suchu hip hop sux jak cyp... muj nazor zdrojak peknej, nezavidim... pekny avatar helco... btw MASTERS OF ROCK byl, kurevsky ale opakuju kurevsky moc super... | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 1:03 am | |
| IP launcher doporučuju, je to jednoduchá utilitka, která udělá co se jí řekne Ten člověk co to naprogramoval, ví že to tohle dělá, řek bych podle toho fora co jsem k tomu našel, že to tak na 30% nefachá...Psal tam, že má teď moc práce a třeba se k tomu někdy vrátí a předělá to, ale neni to jistý. | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 1:03 am | |
| jo a ještě něco....hip hop sux....TRANCE 4EVA | |
|
| |
-Pn-^ Admin
Poeet p?íspivku : 723 Age : 32 Localisation : Czech Republic Registration date : 20. 05. 07
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 7:35 am | |
| vsici ste nejaci divni... | |
|
| |
Krieger Admin
Poeet p?íspivku : 1063 Age : 35 Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 10:10 am | |
| S tim heslem bud si reknu o odemceni (pokud mam kontakt) nebo tam projedu pres cd klic pokud ho zrovna nikdo nepouziva a samozrejme pokud znam heslo.... Hodne jsem kdysi pouzival gsa ale jak jsem si zvyk na x-fire uz bych nemenil.... Avast Hip-hop - nic moc... jedine rock a podobny zanry... jeden dotaz kdyz opravuju nejakou chybu v textu tady pri psani prispevku proc mi to ten text premazava... btw Lady nahodou Within uz jsem slysel | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 10:59 am | |
| | |
|
| |
kofon
Poeet p?íspivku : 694 Registration date : 05. 06. 07
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 11:15 am | |
| wow tady je ale diskuse...takže kde začít no...... tak zaprvé : používám Xfire ani nevim proč...prostě mi jednou někdo řekl zkus to a od te doby už to mam .... zatim necitim potřebu hledat něco jinyho za 2 : Rommie ty zdrojáky vypadaj docela dobře no, jako myslim přehledně ..... zlaty to časy když sem ještě něco uměl s C++ za 3 : NEchapu jak někdo kdo si stěžuje na to že ma malou RAMku může používat avast? Takže koukněte rychle na nějaky testy antiviru a myslim že (spíš by se hodilo vim že ) bude silně znechuceni protože ten váš avast stoji pěkně za ho*** . Ne jen že to strašně žere ramku ale dokonce to nic nenajde..... TAkže NOD nej za 4 : Pro Nea : hele ja sem sice na tom MAsters of rock nebyl ale byli tam kamaradi a řikali že Rock for people je lepší .. za 5 : To sem byl já kdo řikal že ste jediny dva český clany a neměli byste se hadat za 6 : už mě nic nenapada..... až mě něco napadne tak to doplnim.... | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 11:36 am | |
| tak já mam 2 GB RAM, tkaže mi spotřeba avastu nevadí, zvlášť když hraju hlavně AvP a podobně starý hry... ještě jsem nezaznamenal (ťukam si na hlavu) něco co by neprošlo obranou avast+kerio+hardwarovej firewall v ADSL modemu... P.S. pro všechny co tomu trochu rozuměj....nemusíte mi názorně dokazovat, že jsem na omylu posílánim "speciální" pošty. děkuji pěkně | |
|
| |
Krieger Admin
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 11:42 am | |
| | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 11:45 am | |
| no možná...já nic nikde nepředělával a jde to...jestli chceš můžu ti sem dát screen z profilu a mrkni se kde to je jinak | |
|
| |
KoF
Poeet p?íspivku : 555 Age : 37 Registration date : 27. 05. 07
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 11:48 am | |
| No ty bych nebyl já abych se do toho nepřipojil
- XFire: asi ho mám ze stejnýho důvodu jako Kofon, a vetsina mejch kamaradu ho má taky takže to nějak nehodlám měnit
- Mno ten zroják vypadá hezky, přehledně, skoro bych se zorientoval, kdybych znal vnitřek některejch těch funkcí. Jinak zfroják mojí semestrálky byla nepřehledná, pomala a obrovská sračka, takže tenhle oproti němu září
- Antivir mam nod, ale ani nevim proč, kdyby byl nějakej dobrej pod GPL/GNU tak bych si ho naistaloval, ale žádnej sem nenašel
- Ted si mi udělal radost Rommie, vždycky sem chtěl vědět v jakym tvaru se zadavaj ty parametry tak aby to AvP pochopilo, ael nikde sem je nesehnal
- HipHop neposlouchám, spíš HC/punk/metal
- Hella: Já to tušil že to je ta z Within Temptation!!!!!!!! Ale naspala si to dřív, tak už sem se nemohl vytáhnout
- Fluff fest ftw!
| |
|
| |
kofon
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 11:49 am | |
| | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 12:03 pm | |
| no tak tomu můžu předělat tu ikonu na nodovksou, to nebude zase takovej problém, ne? | |
|
| |
Krieger Admin
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 12:29 pm | |
| uz to zase jde... | |
|
| |
Trancer
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 12:35 pm | |
| vidíš, jen se k tomu přiblížim už to funguje...jak já to dělam... (měl bych zjistit, jestli to nejde udělat i s penězma... jen se přiblížit k peněžence, už by byla plná...to by bylo něco ) | |
|
| |
kofon
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire Thu Jul 19, 2007 12:42 pm | |
| - -(OcS)-Jirik napsal:
- no tak tomu můžu předělat tu ikonu na nodovksou, to nebude zase takovej problém, ne?
NOD ! | |
|
| |
KoF
Poeet p?íspivku : 555 Age : 37 Registration date : 27. 05. 07
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jak se dostat na server s heslem pres Xfire | |
| |
|
| |